Regisztráció Blogot indítok
Adatok
albinoblacksheep

2 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: A reklámrejtvény megfejtése - mint ahogy azt sokan sejtették vagy éppen tudták - egy kutyaledelt gyártó cég, a Nutri Balance volt, amely a Bad food, bad dog. All the vitamins, all the flavor. sorral futó print hirdetésekkel a kutyák bosszújától óvta az esetleg csirkenyakkal…..
Az Ikea a Beddinge kanapé és a Förhöja konyhabútorok mellett az ügyes és ötletes reklámjairól is híres. Eddig inkább hagyományos eszközökkel dolgoztak, de mostanában egyre több ambient, sőt gerilla megoldással is felhívják magukra a figyelmet. A legutóbbi kampányuk egészen…..
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
Update: Szerintem nagyon tuti ez a kazettás táska, úgyhogy érdemes még egyszer nekifutni a játéknak. Aki kimarad, lemarad!Fussunk még egyszer neki a játéknak, Mostanra már szinte rendszeressé vált az addicton a heti reklámrejtény, ami így további folytatásért kiált. A múlt…..
Nem tudom mi történt a Szerencsejáték Zrt.-nél. Talán a Gonosz kerítette hatalmába a Csalogány utcai épületet, esetleg valakinek görcs állt a kezébe vagy beragadt a főnök számítógépén az Enter bilentyű. Valaminek történnie kellett, mert nem tudom elképzelni, hogy…..
albinoblacksheep 2009.04.03 15:34:11
@arasuna: A reklám sorozat szerint azért költöztek ki csövezni, mert nem akarnak lekésni egyetlen órát sem, és így besátraztak a lottózóval szemben.
Az én verzióm:
A megdrágult lakásrészleteket nem tudták tovább fizetni, így a eddigi kamat+ törlesztést lottóra költik, hátha nyernek és telik majd lakásra. Zseniális fogás a Szerencsejáték ZRt. -től, hogy megcélozza ezt a hatalmas elnincstelenedő réteget. Amelyik reklámszakember ezt nem látja be menyjen el inkább bányába követ fejteni! :)
A mellrákot szemmel nem lehet észrevenni, de renszeres önvizsgálattal még idejében kitapintható, ami nemcsak a mellet de a beteg életét is megmentheti. Erre a köztudott, sokak által mégis elhanyagolt igazságra mutat rá a Roche gyógyszeripari cég kampánya, amelyben kis…..
A Microsoft a sokmilliós image-kampány lecsengése után egy új érvvel próbál a vásárlókra hatni, és azt igyekszik bebizonyítani, hogy egy Mac mögött nincs plusz érték, és csupán a logót fizettetik meg az emberekkel. Aki pedig hajlandó ugyanazért a dologért többet fizetni, csak…..
addict Szabadesés a liftaknában 2009.03.30 15:15:00
Elég furcsa, akár beszaratós érzés is lehet, amikor megindul alattad a lift, és amikor lenézel csak a tátongó mélységet látod a talpad alatt. Tériszonyosoknak külön ajánlott a Swiss Skydive egyesület ambient megoldása, amit biztos, hogy egy életre megjegyeznek maguknak. Amúgy…..
Update: Eljött hát a megfejtés és a sorsolás ideje. A képre kattintva előtűnik az eredeti reklám, ami a Ripolin festékek időtállóságát hirdeti. A sorsoláshoz ismét a random.org segítségével pörgettem ki a győztes számot, amelynek tulajdonosa (vagyis a sorban az övé volt a…..
addict Reklámjáték, 4. felvonás 2009.03.26 14:00:00
Update: Elnézést, hogy csak ma zárom le a játékot, de tegnap elragadtak az események (nem, nem az MSZP-vel tárgyaltam a niniszterelnöki posztról). A reklám az Alka Selzter tablettát hirdeti, ami nagyszerű másnaposság ellen, az eredetit a képre kattintva megnézhetitek. A random.org…..
Update1: Ahogy azt többen megsejtették, ez egy terhességi teszt kiemelkedően hülye reklámja, amit a képre kattintva meg is nézhettek. A soroslást majd a nap végén tartunk, addig sajnos ülnek a nyakamon. Az éhesek még bírják ki egy kicsit!Update2: Ladies and gentlemen! The winner…..
Mindenkinek vannak olyan márkái vagy ha jobban tetszik lovemarkjai, amelyeket annyira szeret, hogy az már szinte a személyiségének is részét képezi. Az azonban, hogy valakinek a rajongása egészen addig terjedjen, hogy egy vállalat logóját magára is tetováltassa, az a…..
addict Reklámrejtvény 1. 2009.03.09 10:50:00
Update:Mivel úgy látom, van piaca az ekkora hülyeségeknek, ezért hogy tovább fokozzam az izgalmakat, a nap végéig meghosszabbítottam a játékot. Még egy kis ikont is kitettem mint a profik, úgyhogy van itt most már Három in Egy: reklám, játék és nyeremény. Már én is kíváncsi…..
albinoblacksheep 2009.03.09 11:33:28
Őszintén szólva nem tudom, manapság mennyire jellemzőek még az állatkísérletek a kozmetikai iparban, de gyanítom, hogy az egerek még mindig a vezető halálozási okok között tartják számon. Ezek ellen lépett fel legutóbbi kampányában a NOAH állatvédő szervezet, amelynek a…..
Ezt a reklámot már több helyen is kielemezték, ezért nem akartam róla írni, de végül meggyőztek arról, hogy ez nem lenne helyes, mert később nagyon hiányozna a Reklámszemle rovatból. Ezért aztán jöjjön most a nemzeti színű lobogóba csavart Soproni-reklám. Kezdjük ott, hogy…..
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
Melyik az a kiadvány, amelyet közvetlenül a Biblia és a Harry Potter könyvek után a legtöbbször nyomtattak ki az elmúlt két évben? Az Ikea katalógus. Legalábbis a svéd bútorlapszabászok szerint, akik ezt a tényt az alábbi kisfilm elején büszkén dörgölik az orrunk alá. A…..
Így! Az új-zélandi HQ Images nevű retus stúdió is ezt a furcsa módját választotta annak, hogy szolgáltatásait a vezető reklámügynökségek figyelmébe ajánlja. Tulajdonképpen nem tettek mást, mint magát a hirdetett szolgáltatást, vagyis a képek profi színvonalú retusálását…..
Nem is volt még olyan régen, amikor a dán Saatchi elkészítette a Quicksilvernek a robbantott szörfös vírusfilmjét, amivel degeszre nyerte magát a különféle reklámfesztiválokon. Abban egy csapat fiatal a folyóba hajított dinamittal keltett hullámokat, hogy a vízben várakozó…..
Ezt most leginkább azok kedvéért írom, akik feedből olvassák az addictot, hiszen mindenki más láthatja, hogy egy aprócska, de annál hasznosabb felülettel bővült tegnap az addict. A jobb oldali boxok közé beillesztettem egy indafotós slideshow-t, amin a legfrissebb print reklámok…..
albinoblacksheep 2009.01.06 09:55:08
Közeledik az újév, ilyenkor megsokszorozódnak a szervezetben az évvégi rangsorolásért és listaállításért felelős hormonok, amelyek szorításának a GoViral szekemberei sem tudtak ellenállni, és hogy megszabaduljanak a feszítő nyomástól, gyorsan összeállítottak a legjobb…..
Valamit nagyon nem értek, vagy ha igen, akkor itt valami nagyon nincs rendben. Legjobb tudomásom szerint a ma érvényben lévő szabályozás alapján Magyarországon nem lehet olyan reklámot közzétenni, ami egy külföldi fogadóiroda által szervezett szerencsejátékot népszerűsít. Ennek…..
Brazíliában egy kicsit bevállalósabb a helyi Panténe ügyfél, vagy csak egyszerűen a szokásosnál is nagyobb hódolója a női nemnek. Mással nem tudnám hirtelen magyarázni, miért is bólintott rá ezekre a leginkább kocsmai férfihumort idéző printekre, amelyeken szépen…..
Olyan rutinunk van már a rámenős szórólaposztogatók technikáinak kivédésében, hogy azt tanítani lehetne. Így aztán azt sem tudjuk elképzelni, hogy egy reklámanyag olyan értéket képviselhet, hogy azért még sorban állni is hajlandóak legyünk. Pedig egy újonnan nyíló…..