Regisztráció Blogot indítok
Adatok
princessa.negra

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az ember lánya gyanútlan lény, ha csak úgy flangál egy plázában és nem elég gyakorlott. Mert ugye milyen kedvesnek is tűnik, hogy leszólítják, szeretne-e egy ingyenes sminktanácsadást. Ki ne vágyna egy randa hétköznap délután egy felderültre rajzolt orcára, némi…..
princessa.negra 2012.06.20 14:16:21
Én hiánáknak hívom a plázákba kitelepült, feketébe egyenöltöztetett, boldog-boldogtalan nőnemű lényre lecsapó lánykákat. A rossz tapasztalat miatt már a szemkontaktust sem veszem fel a felém tartó hiénával - bár őt ez soha nem zavarja, és belekezd az nagyonszépingyensminketaljánlok szövegbe. Még csak nem is lassítok, hárító kézmozdulat és "kösz, nem" kíséretében megyek is tovább.
Kedvességem irányukban abból a kellemetlen élményből fakad, amit én is az Andrássy út 4-ben tapasztaltam. Nem is fecsérlem a szót a minden kedvességet nélkülöző recepciósra, vagy kizárólag feketében, bármelyik vámpírsorozatba beillő erős sminkkel fel-le masírozó lánykákra. Egy biztos, emberi hangnemben először a 10 perc várakozás után engem kiválasztó, kis kuckójába beterelő sales manager típusú lány beszélt. Szép, decens sminkje volt, és furcsa, réveteg pillantása, néha úgy éreztem, nem is élő ember, hanem egy programozott robot, élő szövettel. Gyakorlatilag nem voltam sminkelve - hogy ezzel ne kelljen bajlódnia majd a sminkesnek. Ehhez képest azt dicsérte, milyen tökéletesen sminkelek, és hogy közöttük van a helyem. Amihez nagyon ajánlja a többszázezer forintos tanfolyamukat. És, mivel olyan szimpatikus vagyok neki, ezt ő most 50.000 Ft-ért, egy kezdő csomaggal tudja kínálni nekem, aminek önmagában 200.000.- az ára. Ez az önmagára licitálás lett nagyon gyanús. Visszakoztam, mondván, lássuk a sminket, és majd utána döntök.
Kaptam is egy közepesen mogorva hölgyikét, aki azt kezdte el mesélni, hogy ő évekig dolgozott a Playboy-villában, meg forgatásokon Los Angelesben. Nem akartam zavarba hozni, hogy rákérdezzek, hogy akkor mégis mi a fenét csinál újra itt, kis hazánkban, péntek este 7-kor, egy idegen, talán bepalizható-talán nem kuncsafttal bajlódva?????
Rábíztam magam, nem adva instrukciókat, kíváncsi voltam, mit tud kihozni egy profi az arcomból, amit saját sminkelésem után sok bók ér.
A Il Makiage alapozó ragacsos, szürkés árnyalatú volt, a szemhéjamat nagyon bénán, valami fémes-barna porral árnyalta, de nem épp ideális ívben. Az arccsont alá barna!!!! púdert satírozott, a szempillaspiráljuk hitvány.
Összhatás: a 27 évemhez képes egy 35-ös transzvesztita pillogott rám a tükörből.
Gyalázatosnak éreztem az eredményt, és menekülőre fogtam - volna - a dolgot, de odaterelt a terméke állványához, átadva egy agresszív erős 30-as szőke karmai közé. Mivel a barátnőm már várt a kocsiban, sietnem kellett - de hogy ne hagyjam a vendéglátóimat kétségek között, megmondtam, hogy nem kellemes a sminktermékeik viselete, olyan érzés, mintha maszk lenne a bőrömön, és látványra sem ez az, amit elképzeltem. Próbáltak ajánlani másik alapozót, púdert, szemhéjpúdert, csakittéscsakmost30%kedvezménnyel, de a köszönöm nem és a sarkonfordulás után már nem próbálkoztak többet.
Konzekvencia: középkategóriás termékek csillagászati áron, sminktanfolymamra bepalizás kísérlete, gyenge sminkes.
A barátnőm meglátott, majdnem csókolomot köszönt, szerinte felismerhetetlenre sminkelt ki a profi hölgyike, majd jót nevettünk, és amint hazaértem, le is mostam azt a borzadályt a fejemről.
Amit ezerszer jobban ajánlok az az MAC sminktanácsadása. Ez 15.000 Ft-ba kerül, egy órát csak veled foglalkoznak, ebben az értékben választasz neked megfelelő termékeket, és nem tukmálnak rád semmit.
hogyvolt VV4 - 4X66 2011.02.21 16:45:00
A tegnapi összefoglaló volt az eddigiek közül a legsótlanabb, a legösszeszedetlenebb, a legtrehányabb meló, amit eddig láttam. Értem én, hogy ez az egész Gigire lett volna kiélezve, de akkor miért nem sikerült? Az nem keret, hogy az elején és végén is őt mutatjuk, meg közben egy…..