Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pali45

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október hónapban  Gyerekorvossal beszélgettek a televízióban.Érdekes dolgokról halottam!-Tudtad Te azt , hogy az Asztmás és Allergiában szenvedő gyerekek sokkal hamarabb és sokkal nagyobb számban betegszenek meg ahogy elkezdődik az iskola?- Van segítség ennek a kivédésére?- A…..
Elsősorban érdemes kideríteni, hogy mi lehet a háttérben??Sokszor okozza  a Túlsúly!Okozhatja a stressz!Lehet még számos oka!Nálam 1 évvel ezelőtt magas vérnyomást állapítottak meg 170/110Felírtak rá egy olyan gyógyszert, ami a legjobb állítólag,de májkárosodást tud…..
 Szeretnéd, hogy mindig  vidám, Egészséges, és Boldog legyen a gyermeked?Mi lenne, ha csak ritkán betegedne meg? Gondoltál már erre? Itt a hideg, és kezdődnek a bajok sok gyermeknek és szülőnek egyaránt. Láz, szövődmények, betegállomány.Voltál már úgy, hogy lázas,…..
KALCIUM nélkül sincs Élet!Az már a köztudatban eléggé elterjedt, hogy ha kevés a Kalcium a szervezetben, akkor  előbb-utóbb csontritkulás lesz belőle, ezért már egyre többen figyelnek rá a bevitelre.A kalciumnak nem csak itt van jelentős szerepe!Tudtad, hogy a kalcium milyen…..
 Mit gondoltok miért?Több oka van! A sok adalékanyag, élelmiszeri ipari termékek fogyasztása a tápláló élelmiszerek helyett, a Mű fagyik, az eperaromából készült termékek (Fűrészporból nyerik) A sok vegyszer használata a háztartásokban! A rengeteg gépjármű…..
Egy kis történet!Több évvel ezelőtt mélyvénás trombózisom volt.Akkor érfestést csináltak, hogy megállapítsák a helyét.Sajnos a lábfejemen és a bokámon elpattantak a hajszálerek és szinte teljesen meg feketedett, ami még 10 év múlva sem múlt el.Nagyon csúnya volt a…..