Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Opaleye96

63 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Secrets of Opal Költözés. 2011.09.08 20:11:22
 Elmentem máshová. Akit érdekel, az találjon meg :) Segítségül itt egy utolsó bejegyzés:Okom van, hogy itt voltam,Persze nem akármilyen okom.Amikor megtörtént valami, aminek a folytatásaLehetetlen volt.Ezért hát elkezdtem írni ezt a blogot, il-Yen formában.Elmondtam pár…..
Secrets of Opal C'est la vie 2011.09.06 22:21:30
 Hát igen, szelaví. Az élet, az bizony ilyen. Hogy milyen? Mikor hogy. Van amikor olcsó boldogságodban repkedsz a felhők felett, van amikor közönyöddel állsz a realitás talaján, van hogy úgy érzed, közelítesz a Föld magjához, holott csak egy vékony homokréteg takar, amit…..
 Szóval, elkezdődött az iskola. Kb olyan mint vártam. Szóval semmi különös, E hiányzik, R néha odajön, semmi fontos, K-val nem vagyunk már rosszban. Furcsa, mert még anno a bulin, amikor k részeg volt, meg én se voltam teljesne józan, megbeszéltük hogy majd beszélünk. Nem…..
Secrets of Opal Freshman year 2011.08.29 23:22:16
 Az amerikai iskolarendszer a következő: 1-4ig elementary school, 5-8ig middle school, 9-12ig high school. 9.ben freshman az ember, 10.ben junior, 11.ben senior, 12.ben nem tudom mi. Nálam ugye kicsit máshogy van, a hatosztályos gimnázium miatt. Ide hetedikben jövök, és kilencedikben…..
 Szóval, új iskolaév. Angol órák , amiken mostantól odafigyelek. Hetedikesek, akikhez nem sok közöm lesz. Uralkodók, megfelelési kényszerek. Kívülállást éreztető barátok. Ez az év valahogy más lesz, a harmadik év együtt, és már nem lehet újra kezdeni. Már kialakultak a…..
Mit keresek én itt? 7. fejezet 2011.08.18 22:59:00
 Persze elmegyek Trashhez. Nem bírom ki hogy ne menjek. Így hát felveszem a fekete farmeromat és egy piros kockás inget, és este kilenckor kimászok az ablakon. Öt perc alatt a pincéhez érek, és hangosan csapom be magam mögött az ajtót, hogy Trash meghallja a hangos zenén…..
 Remélve, hogy nem ugyanaz az ember vagyok... De fájdalom beismerni, hogy ugyanaz vagyok, mint egy éve. Semmivel sem közelebb ahhoz, ami igazán kell. Van egy könyv. A címe Keskeny úton. Egy lelkészről szól, de nem ez a lényeg. Egy másik szereplő a lényeg, egy lány, aki nincs…..
Mit keresek én itt? 6. fejezet 2011.08.08 14:10:00
 A vasárnapot a szobámban töltöm. Csak néha látogatom meg a fürdőszobát, vagy a konyhába megyek innivalóért. Leckét próbálok írni, de nem igazán tudok koncentrálni. Azzal a biztos tudattal teszem el a matekot, hogy legalább a fele rossz. Gondolkozom, és közben rajzolok.…..
Mit keresek én itt? 5. fejezet 2011.08.07 10:47:00
 Riadtan odanézek. Semmit nem látok, de a pincében világos van. És fedett. A ruhám már teljesen elázott. Így nagy levegőt veszek, és lemegyek a lépcsőn, be az ajtón. Erősen eltorzított gitárzenét hallok, és elindulok felé. A folyosón két villanykörte világít, a végén…..
Mit keresek én itt? 4. fejezet 2011.08.06 20:32:45
Szombat reggeli. Két napja este láttam az alakot a sarkon. Tegnap kimentettem magam a délutáni program alól, éves macsakfelülvizsgálatra hivatkozva.  Ez persze nem volt igaz, de nem mertem megkockáztatni, hogy este kimegyek, és megint látom. Vagy talán azt hogy nem látom? És…..
Mit keresek én itt? 3. fejezet 2011.08.06 12:19:00
 A park gyalog sincs messze. Farmerkabátomat kezembe véve el is indulok, és a park kapujánál találkozom Luluval. Karjában tartja nyulát, aki az igazán előkelő Kálmán névre hallgat. Hamarosan Adél is befut.- Na, hova megyünk?- Nem megyünk a szökőkúthoz?- Kálmán utálja a…..
Mit keresek én itt? 2. fejezet 2011.08.04 23:22:00
 Igazából a szobám is átlagos. Barackszínű falak, krémszínű szőnyeg, fehér bútorok. Az ágy fölött felirat: Einelmann Zodica Evangeline aka ZOOKY. Komolyan ez a nevem. Könyvek a polcon, rend az íróasztalon, a résnyire nyitott ablak előtt hullámzik a függöny a huzat miatt.…..
Mit keresek én itt? 1. fejezet 2011.08.04 22:01:00
 A végzős feje fölött pillantom meg magam a tükörben. A szemfestés befejezésével a végzős odébb áll, és én a tükör elé lépek. Egész közelről veszem szemügyre az arcomat, és találok is egy pattanást, egészen az orrom tövében. Még kicsi, alig látszik.- Zooky!-ez…..
 Életem szánalmasan be van korlátozva. Minden csak a képességeken múlik, hogy mi ér el valaki. Nekem nincsenek túl különleges képességeim. Intelligenciával önmagában nem megy az ember semmire, kell hozzá valami plusz, amiben az intelligencia kiteljesedhet. Így 15 évesen nem…..
 A társadalom gyökér. Tele van tucat emberekkel, akik roppant KREATÍVAK, de a gyümölcsös tiramisu szerintük gyümölcs, és nincs jobb dolguk, mint körömlakkokat összehasonlítani, és olyan holmikat vásárolni, amilyent az emberek háromnegyede visel. Ez még nem is lenne baj, de…..
 Rég írtam. Azért, mert R-ről nem akarok más meg nem történt. Most pótolom kicsit. Megpróbálok nem R-ről írni, mert tegnap a kézzel írt napló-levelezés-beszólásgyűjtemény füzetembe már írtam róla. Szóval, ami a legnagyobb dolog, hogy megkaptam az elektromos gitárt.…..
Secrets of Opal ... 2011.07.02 01:00:33
 Az a legrosszabb, amikor tudod, hogy te nem jelentesz annyit Neki, mint amennyit Ő neked... <3..
Secrets of Opal Not a hand to hold 2011.06.28 23:04:00
 Van három választásom:Vagy egyértelművé teszem Rnek hogy csak barátok vagyunk, gyakorlatilag a szájába adom a szavakat hogy kimondja: Nem, köztünk soha nem lesz semmi több csak barátság.Vagy egyértelművé teszem valami nagyon direkt módon, hogy én igenis többet akarok…..
Secrets of Opal WTH 2011.06.26 19:28:39
 Sok minden, és igazán hasznát veszem a "szar dolgokon mosolyogni" képességnek. És annak is, hogy az élet elrendezi a dolgokat. Mert mindenki koncerten volt a hétvégén, de én elmentem az ismerőseinkhez, egy kicsi faluba, ahol térerő sincs. Ennél jobbat nem is tehettem…..
 Tél volt, december mikor megismerkedtünk, hógolyóval dobáltam az előttünk menőt a téli éjszakában. Jött a szünet, és egész nap a szobában kuksoltunk, beszélgettünk a neten. Jött a január, és a hosszú beszélgetések után személyesen is mellé szegődtem, volt kivel…..
 Két dolgot tanultam meg: örülni az élet apró örömeinek, és azt, hogy nem kell félni, mert az élet megoldja a dolgokat.Örülni annak hogy R-rel háromnaponta egy fél órát beszélek, mert ez is valami, és ez olyasmi, mintha meghúztam volna még egyszer a haját. És örülni F…..
 G-vel az köt minket össze, sook sook különbségünk ellenére, hogy ugyanazok a dolgok akasztanak ki. Amikor H egyik nap szőke (sárga), másik nap már sötétbarna hajjal jön suliba, ugyanabban a kb. 12 centis cipőben, na az kiakasztó. Ahogy K becses kis személye, akinek már a…..
Secrets of Opal Kérdés-özön 2011.06.10 21:52:06
 F vajon jön szerdán az osztállyal oda ahova megyünk, vagy beteg lesz még? Meglesz a 3,75 átlagom év végén? Mit fogok csinálni nyáron? Vajon R is ül a gép előtt és várja hogy írjak neki, ugyanúgy ahogy én várom hogy ő írjon? Mi lesz kedden a bioszos izén? Anyukám vajon…..
 Ma volt az egészségtan, és fel is világosítottak minket. Az egészben talán annyi volt az újdonság, hogy megtudtam hogy létezik világító óvszer (itt K és E, akik a "világító jégkockával éjszakáznak" összevigyorgott), és pontosan megtudtam a menstruációs…..
Secrets of Opal Nevermind 2011.06.09 21:52:46
 Hiányzik a másik felem. Nem valamit akarás szempontjából, hanem a beszélgetéseink, hogy órákon keresztül beszéltünk, mindenféléről, hihetetlenül egyforma volt a véleményünk, és hallgattunk kínos csend nélkül. És most nem merek ráírni, mert nem is tudom... Félek hogy…..