Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lottinha

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legendás brit modellt, Kate Moss-t a Carphone Warehouse kérte fel, hogy tervezzen a számukra egy telefon és táblagép kiegészítőket tartalmazó kollekciót. A "Fashion Tech" névre keresztelt kollekció várhatóan már az idén nyáron megjelenik, választékában pedig többek között…..
Lottinha 2013.07.23 01:16:18
  A minap egy igen érdekes meglátást hallottam az olimpiával kapcsolatban, ami mellett nem tudtam elmenni szó nélkül. Egy ismerősömmel éppen az olimpiáról beszélgettünk, amikor az illető a következő kijelentést tette: "Az olimpia elvesztette a varázsát, amióta beengedték az…..
Megígértem, hogy írok a capoeiráról :) Na, ma van egy kis időm, úgyhogy kihasználom és írok arról a sportról amit csinálok. Capoeira... Hogy mi is ez? Sok mindent mondanak rá: Harc, tánc, táncos harc. Mindben van valami.Egy kis történelem óra - a modern capoeira…..
Ma nem sok irománnyal szolgálhatok, mivel egy csodálatos töri témazáróra készülök... Borzasztó, Mária Terézia és barátai. Holnap után végre szünet már... rám fér... Holnap meg farsang... ahhoz nem sok a kedvem.Hogy azért legyen ma is valami érdekes, megosztom a kedvenc…..
Ez a pillanat is elérkezett... Megcsináltam a saját blogomat... Még kinézetileg készülget, a suli mellett nem sok az időm ilyen díszítgetésekreMilyen is vagyok én? Egy átlagos lány, de mégis más. Nem vagyok bulizós, nem iszom, cigizem, drogozom és mégis jól érzem magam a…..