Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuespetrus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Mayer Mihály megy 2011.01.20 18:31:00
  A püspök úr egészséges. Lemondását tehát csak egyéb súlyos okkal magyarázhatjuk. Súlyos okokra pedig most különösen nincsen szüksége az amúgy is pasztorációs lendületét vesztett egyháznak. Nekünk kínos az ügy taglalása, de azt gondoljuk, hogy a pedofília és a…..
tuespetrus 2011.02.21 18:32:38
Vajon a puspok, elkerulhetetlenul celozva a mediatorvenyre, azt akarja mondani, hogy varhatoan az uj magyar jobboldali kormany felkarolja az egyhazat, megmenti reputaciojat es megtiltja a szolasszabadsag jogat az orszagban? Vajon arra gondol, hogy az uj jobboldali kormany diktaturat vezet be es aki az egyhaz ellen szol, azt kozepkori metodussal megegeti, elatkozza, kiuzi az orszagbol? Vajon mit remel, miben bizik, mifele vedelemre apellal a puspok, amikor az uj magyar mediatorvenyt vagyja???

Roviden: imadkozni kell azokert, akik az egyhaz elhagyasanak bunet fontolgatjak??? Ha egy tisztesseges, nem hibbant, nem elmebajos tarsadalmi kozegben egy egyhazi vezeto ma, 2011-ben ezt kimondja, a hivek azonnal megkovezik erte. Remelm, Ti is ezt teszitek! Vajon meg mindig van, aki hisz az egyhaz feltamadasaban? Vajon nem kell szajontorolni azt, aki az egyhaz melletti erkolcsi kitartasra buzdit, mikor a kollegaja, apostolutod, egy lajstromnyi buntettet kovet el evtizedek soran, es utana lelep, kimenektive a penzt az egyhazmegyebol, hagyva azt anyagi es erkolcsi romokban???

Valoban kell takargatni, szepitgetni, hazudozni a valosagrol? Valoban senki sem mer kiallni es azt mondani, hogy isoznyuan mellefogtunk??? Azt mondani, hogy patkanyok voltak Mayerek, Wolffal az elen??? Valoban senkiben nicns annyi gerinc, hoghy be merje latni az igazsagot diplomatikus finomitgatasok nelkul??? Valoban mindenki a hazugsagbol el??? Apostolutodok!!! Hol az erkolcsi tartastok??? Az egyhaz elsullyedt, vege.
tuespetrus 2011.02.21 18:35:25
@bbjnick: Nem imat erdemeltek, hanem kotelet a nyakatokra, mind, hazug lila bohocok.
tuespetrus 2011.02.21 18:36:18
@jan: Azert nem reagaltak erre elobb, mert ok sem kulonbek, a maga modjan az osszes patkany, nuncius vagy nem nuncius, benne van mind nyakig a pokolban.