Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picurimano

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Húsvét alkalmából a DopeManTV stábja locsolás helyett ma nyuszikat prezentál nektek. Ahogy azt hírül adtuk, az elnök látogatást tett az idei Erotika Expón a "Hozzuk haza a külföldön harcoló leányainkat" nevet viselő program keretében. A videóban egy igazi…..
picurimano 2012.04.10 09:10:46
Elérte a gazdasági válság a Barátok köztet is. A Blikk szerint 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűntetésével, illetve leépítésekkel próbálják meg a gyártók a költségvetést javítani. A keddi stábülésen jelentették be, hogy leépítések és…..
A TV2 időjósát a Morning Show hallgatóinak kérésére öltöztették merészen dekoltált ruhába tegnap este - írja a Blikk. A lap szerint Vadon Janiék egy holland bemondó példáján felbuzdulva szavaztatták meg a hallgatókat arról, hogy kit látnának aznap este kihívó ruhában. A…..
Ahogy az nemrég írtuk, Hoppá! címmel megjelent a Budapest Bár negyedik lemeze, amin ismét a már megszokott vendégénekesekkel adják el a cigányzenei köntösbe bújtatott popdalokat, illetve olyan szerzeményeket, amik kötődnek valamelyik nép a cigánykultúrájához. Olyan énekesek…..
picurimano 2011.05.26 18:04:23
A legelterjedtebb fitneszmítoszok megcáfolása után folytassuk azzal a három, étkezéssel kapcsolatos tévedéssel, amely szinte kiirthatatlan a fejekből. Hátha majd most... Az eredeti cikk itt. “Este 6 után nem szabad enni” Ezt az egyszerűnek tűnő szabályt a…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
picurimano 2011.03.24 19:28:03
Mihalik Enikőt a Purple magazin tavaszi/nyári számához Terry Richardson fotózta, aki saját bevallása szerint kedvenc modellei között tartja számon Enikőt. Ha ez valóban így van, akkor készíthetett volna sokkal-sokkal tetszetősebb képeket is Enikőről, jobban kihasználva a…..
Immár 10 hónapja az SZDSZ nélkül tengetjük napjainkat, érdemes számba venni azokat a pontokat, miért is jó ez nekünk, és miért nem sajnáljuk egyáltalán, hogy a történelem egy olyan helyére kerültek, ami igazán méltó hozzájuk. 1., A rendszerváltás elárulása. A 80-as évek…..
picurimano 2011.03.08 19:21:17
Ha valaki időnként megfeledkezne arról, hogy a magyar popipar javarészt szánalmas borzalmakat termel, annak a MAHASZ és az EJI által szervezett Fonogram - Magyar Zenei Díj minden évben garantáltan az eszébe juttatja. Megszokhatnánk már, mégis, amikor év elején nyilvánosságra…..
"A kedvenceim. Fanni egy igazi kis királylány, imád sétálni, napozni, és szeret mindig a középpontban lenni. Jack már nehezebb eset, ő egy kalóz. Nappal kemény legény, éjszaka meg alig várja, hogy mindenki elaludjon, és valakihez mindig odabújuk alvás közben. Ja, és egy…..
picurimano 2011.02.24 18:47:48