Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eiborn

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eminem - Not Afraid: http://www.youtube.com/watch?v=j5-yKhDd64s Ez a hetedik hét (labor és előadás) posztja. Fő - 5/9 trófeás - témája a saját csapatod "GPS"-ének (azaz helyzetmeghatározásának) javítása. Ez egy kreatív feladat, ennek megfelelően "ilyen volt - ilyen lett" jellegű…..
Itt a labor-teljesítés védésének szezonja. Célom, hogy a feladat során minél több hallgatónak valódi sikerélménye lehessen, ezért a C++ megoldást most magam is beütöttem. Iniciális megoldás, lehet akár javítani, cifrázni is, de talán működik. Hogy ne járjunk úgy, mint…..
eiborn 2011.05.16 13:51:04
Íme a második hullám, de élvezd az elsőt is, még számos fraktálos, genomos, fehérjés és mindenféle 1-7 trófeás vad les itt is, a korábbi hullámban Rád! (Ha mást nem mondunk, akkor a szokásos "hegylakó szabály" van: csak egy maradhat, azaz az első vadászé a trófea.)…..
Íme a harmadik hullám, de élvezd az elsőt és a másodikat is, ahol még számos fraktálos, genomos, fehérjés és mindenféle 1-7, 1-9 trófeás vad les itt is, a korábbi első, illetve a második hullámban Rád! (Ha mást nem mondunk, akkor a szokásos "hegylakó szabály" van:…..
eiborn 2011.04.15 15:15:42
@nb:

//
// kep.cpp
//
// fordítás:g++ kep.cpp -lcurl -o kep
//

#include <iostream>
#include <curl/curl.h>
#include <stdio.h>
using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
if (argc != 3)
{
std::cout << "Használat: ./kep <kep URl címe> <kimeneti fájl neve>\n";
return -1;
}

CURL *kep;
CURLcode imgresult;
FILE *fajl;

kep = curl_easy_init();
if(kep)
{
fajl = fopen(argv[2], "w");
curl_easy_setopt(kep, CURLOPT_WRITEFUNCTION, NULL);
curl_easy_setopt(kep, CURLOPT_WRITEDATA, fajl);
curl_easy_setopt(kep, CURLOPT_URL, argv[1]);
imgresult = curl_easy_perform(kep);
if(imgresult)
{
std::cout<< "A kép nem tölthető le!\n";
}
}
curl_easy_cleanup(kep);
fclose(fajl);
return 0;
}
Laborvezetőknek A (logikailag) első hat előadás laborkártyái közül válogatva kérdezzük végig a hallgatóságot!  Arra külön figyeljünk, hogy aki nem tudott egy kártyát, az mindenképpen kapjon a következő laboron is! Hallgatóknak Nagyon hatékony előre készülni a laborra,…..
Mivel jó néhányan ráéreztek a dolog ízére, íme ide gyűjtünk majd néhány további kisbajnokságot. (Itt a kettőnél nagyobb egyenlőt érő kisbajnokságok programjait személyesen kell bemutatni és megvédeni, kivéve, ha jelezzük, hogy adott poszt kommentjeként is beküldhető.) 7…..
Éppen a szakmai napok miatt maradnak el laborok így a már eddig sem egyértelmű számozásuk tovább borul... Laborvezetőknek Az első hat előadás laborkártyái közül válogatva kérdezzük végig a hallgatóságot! Arra külön figyeljünk, hogy aki nem tudott egy kártyát, az…..