Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ranchero

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bréking nyúz, mondhatnám. Meg felemlegethetném a debileket, akik szerint hülyeség a robogórendszám. Mert ellopták. Igen, a kék szutykot, ami miatt kiröhögött a szerkesztőség és azt állították, ennél 25 ezer forintért sokkal jobbakat vehettem volna. (Igaz, közben a kezük bent…..
ranchero 2012.11.06 13:37:26
@Botyo: Azt akkor tudod meg, hogy jó lakatod van-e vagy sem, amikor úgy jársz mint én: társasházban lakom, robogóval járok, de mivel (tűzoltóságilag) nem vihetem be a tárolóba (hiába is van saját részre, külön bejáratú helyiség!) így kénytelen-kelletlen a ház előtt hozzá lakatolom a bejárati ajtóhoz vezető lépcső korlátjához.
Reggel kilépek a lépcsőházból és megakadt a szemem "valami furcsa"-n... Először nem is tudtam, hogy mi a szokatlan: amikor ki akartam nyitni a lakatot akkor vettem észre, hogy 4-5 helyen is látszik fűrészelés nyoma, több ponton is levágták róla a bakelit/gumi burkolatot. Ez az a típus ami olyan golyószerű elemekből áll és kib....tt kemény anyagból van. Szerintem hosszú percekig tarthatott amíg összebarmolta, de annyi volt a szerencsém, hogy nem volt valami elmés és biztosan gyalog lehetett, mert ha valamilyen szállítóeszközzel jön akkor csak elvágja a korlátot (30x30-as zártszelvény - kb 30 másodprec) és viszlát robogó...
Amit nagyon vinni akarnak azt a tulaj sajnos nem fogja ott találni ahol hagyta az tuti!
Lassan, egyenként törném el az össze ujját.
Itt az újabb hullámverése a szerdai BL-elődöntőnek. Volt ugye az a pillanat, amikor Busquets eljátszotta, hogy Marcelo belenyúlt az arcába.  És most kiderült, hogy a sunyi arctapogatás arra is jó volt, hogy a száját eltakarva valamit odaszóljon a brazilnak. A lelassított…..
ranchero 2011.04.30 01:43:13
@szigmasztar:
RESPECT!
Még ha az esetleges végeredménynek nem is ezt szeretném látni!!!! És még annyit hogy ha DI MARIA is BUSQUETS mellett ülhetne a nézőtéren!

SEMPRE BARCA!
ranchero 2011.05.03 09:46:20
@sharpy72hu:Szép napot! Azt, hogy a BARCA szurkolók mennyire elvakultak vagy nem, ne nagyon vedd a szívedre! Elnézést a tegeződésért, de miután te kezdeményezted én nem bánom, így talán könnyebb is( én nem vagyok egy nyelvész, másokkal ellentétben!) Csak, hogy megerősítselek a kecskefejű szakértő mivoltodban: Van egy olyan testrészem ami sokkal nemesebb mint te, de az se kíváncsi arra, hogy mit magyarázol! Nem tudom mitől gőzölsz így, de nem is igazán érdekel. A 2009-es jogos:) döntőbe jutást hiába is hozod fel, mert az már elmúlt, örülök, hogy elönti a szar az üres koponyádat amikor ez a téma! Nem is értem, hogy miért szitkozódsz, de nem igazán érdemes itt szitkozódni, ócsárolni a másikat! Csak magadat bosszanthatod, engem nem! Biztosan kib...ottul el lehetsz nyomva, ha egy ilyen (általad 100százalékban hibásként véleményezett) hozzászólás kihoz a sodrodból! Elismerem, és elnézést a nyelvi hibáért, magas labda volt, lecsaptad! GRT! De a te nyelved valóban ügyesebb lehet! Biztosan komly nyelvi melóval kerültél be az UEFA legbelesőbb köreihez is, mert gondolom ott olvastad az angol házi döntőt kizáró utasítást is...
...TE QUEREMOS HASTA LA MUERTE!

/ne küzdj, a következő hozzászólásodat már nem fogom elolvasni!/

További jó szurkolást, majd május végén gondolj rám!:)
Mit tegyél, ha gúnyosan néznek az arcodba a kollégáid az első elődöntő után, mert az első két Real-Barcelona után, megnövekedett önbizalommal nem győzted hangoztatni, hogy meglesz az a BL-döntő? Négyféle verzió, válassz.  1. Megint fantasztikusan működött minden idők…..
Kedd délutáni sajtótájkoztatója alapján nagyon úgy tűnik, hogy Pep Guardiolát már nemcsak fárasztja José Mourinho folyamatos hisztije, hanem most már nem is hajlandó azt tovább szótlanul tűrni. A Madridban tartott sajtótájékoztatón Pep olyan szépen tette helyre sipítozó…..
ranchero 2011.04.27 11:04:54
@poronyt: "ez van gyerekek, mi vagyunk a legjobbak. ennyi, Mourinho egy pöcs, CR7 meg egy hülye kis buzi... MEssi meg az ISTEN"
Ez van. És az eredmény lehet ilyen is meg olyan is, ez (sajnos) háború a pályán (és azon kívül is), de akkor is EZ VAN! :) GRACIAS DIOS QUE NO SOY madridista!

/fourfourtwo 2011. május 28.oldal/
Ha már simán megszereztük a kupát a verhetetlennek hitt Barcelona elől, kipróbáltuk, hogy mit is bír. Negyed ötkor a Cibeles felé menet Sergio Ramos tesztelte le, hogy egy busz kárt tud-e tenni benne.        Itt még egészben a kupa, Ramos kezében. Inkább…..
ranchero 2011.04.22 00:23:55
@robot_: "Ezert kellene ezzel a "hu de sokat kolt a madrid es szar" szoveggel leallni, mert osszesegeben bevétel aranyosan kevesebbet kolt mint a Barca, es mint lattuk nem is szar" Nem hiszem, hgogy bármilyen szöveggel is le kellene állni, már csak azért sem, mert én nem is írtam sem a költségvetésről,sem a fizetésekről, sem bevételekről, eladásokról, stb,stb. Én csak annyit írtam, hogy megérdemelte a madrid a győzelmet. És igen, ezt a játékot már PG előtt is próbálta játszani a Barca, inkább kevesebb mint több sikerrel. Az MU? Lehet vitázni bármiről, de ha TE azt állítod, hogy a 2008-as csapat teljesen más mint a 2009-es, ez szíved joga. Nekem nem ez a véleményem, én nem meggyőzni akarok senkit, csak leírni amit gondolok.A legnagyobb stadion? Európában (spanyol földön is!)másfelé is vannak nagy stadionok (igaz: nem ekkorák!), sok helyen nagyobbak is mint kellene. :D
"Masreszt szinte mindig ott jatszik a vilag aktualisan legjobb jatekosa, de a top10-bol tobb is, Henry, Ibra, Messi, Rivaldo, Ronaldinho, Ronaldo (brazil), Romario... es ez mar regen igy van." Azt is fel lehet róni ennek csapatnak, hogy "egy csapatnyi" játékos BARCELONA-ban LETT a "vilag aktualisan legjobb jatekosa? Kellemes teher azt hiszem.
És a végén: hogy ugye a százmillió euro-k amik kivásárlási ár címén úgymond a fociban maradnak! Hm akkor végül oda jutunk, hogy minden pénzt amit játékosra költenek a klubok (ki többet, ki kevesebbet)az nem kiadás, mert a fociban marad.:)))) Csak azt nem értem hogy hogyan keletkeznek a TÖBBSZÁZMILLIÓS (€!) banki kölcsönökből származó adósságok.....
GRACIAS DIOS QUE NO SOI MADRDISTA!
Felhívtuk Magyarország legismertebb Madrid-szurkoló sportújságíróját, Hegyi Ivánt, hogy mit tippel a Nagy Négyesre. (Iván talán nem is tudja, hogy ennek a blognak a sötét oldalát író szerző első lépéseit egyengette a Népszabadság sport rovatában. Nem is akartuk neki…..