Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prücske

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kasza Tibi egy balatoni hajón, a nyílt vízen fotózta Rácz Ildikót a Playboynak. Ildikó testét finom ékszerek borították, vagináját combjával takarta ki, hogy ne érezze magát teljesen meztelennek. Ildikó állítása szerint a fotózás szombaton volt Balatonfüred környékén.…..
Alek Figyelő Fölsőbb 2011.05.17 00:40:00
"de azért én azért elmodnanám..." bámulatos eredményeket produkálnak a nők: megválasztják alfanősténynek a két legerőszakosabbat a kollektív féltékenység pillanatokra egy oldalra tereli őket, és a kegyetlenség összehozza őket, aztán 1 nappal később már mással szemben…..
Hát gyerekek, megtekintettem felvételről az első epizódot. 10 másodpercen belül 3x hangzott el, hogy “kispécizett” :)) Meg valami ilyen mondat, hogy “Pont úgy érzi magát, amit te mondtál.” A testvérpár amikor reggel 6-kor előkászálódott az odújából, és az egyiknek…..
prücske 2011.05.12 18:02:26
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
VV Olivér, VV Zsófi és VV Gigi kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő játékosoknak, aki persze egyelőre mit sem tudnak az egészről. Olivér természetesen VV Alekosz és VV Éva duóját erősíti majd, Gigi Jerzynek nyújt testi-lelki…..
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
prücske 2011.04.17 10:46:27
@vigyoriné:

az hát!
prücske 2011.04.17 13:43:47
az egész pali úgy gusztustalan, ahogy van.@vasi87: ne nyomozgasson senki után, ki ő?
Megijedt a rovarevéstől, a hányinger vezetett el a pánikrohamig, másnap már jól volt..
Gigikével össze kellene kötni őket, aztán szelypítsenek együtt, én nem vagyok kiváncsi erre a két emberre
Már csak az a kérdés, hogy kinek hazudott: a nézőknek vagy a bátyjának? Azt írja a Blikk szerdai számában, hogy Gigi az RTL Klub ValóVilág show-jában ráhagyta bátyjára, Bécire, hogy eddig senki nem szexelt a villában. Hisz - mint írták - a bátyja aggódik érte, már azért is…..