Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lasver199375

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   ..
lasver199375 2012.11.11 18:00:58
Bourne-ba oltott Alkonyat, ami sokkal - SOKKAL - rosszabb, mint amilyennek hangzik. Ebben a videóban még inkább a film elkészülésének okairól beszéltem, így lehet hogy nem épp ez a legjobb videóm, viszont a következőben kíméletlenül bemutatok minden ostobaságot amit ez a borzalom…..
lasver199375 2012.07.06 19:27:24
Oké, oké, értem, hogy ez direkt ekkora nagy marhaság, de azért megkérdem: Szerintetek annyira rossz lesz, hogy az már jó? A trailer végén a film rendező elárulja, hogy szerinte igen. Meglátjuk!Mivel még nincs besorolva idehaza, 18 éven aluliaknak nem ajánlott! ..
lasver199375 2012.05.09 20:22:10
@nish2: Az IMDB-ben nem mindig lehet hinni. De attól még várom.
PCVeteran (http://pcveteran.blog.hu/) készített nekünk/rólunk egy kis képregényt, amiben egy nem túl régi videónk egyik pillantát örökítette meg.Köszönjük szépen! ..
lasver199375 2012.02.18 13:48:03
@mitrejtakep: HA-HA-HA-HA! Sohasem értettem az olyan embereket, akik úgy kritizálnak másokat, hogy nem tettek le semmit az asztalra(nem ismerem a munkásságodat, de ha mégis van ilyesmi, akkor bocsánat). Ilyen ember lennél te is, vagyis egy lúzer, nettroll, aki másokat fikázva próbál figyelmet vonni magára, többé kevésbé sikeresen. A nettrollok arra vágynak, hogy szidják őket és veszekedhessenek, így elégítve ki magukat. Kérlek szépen a normális Internetfelhasználók nevében fejezd be a nettroll tevékenységet, de ha ilyen életmódot akarsz folytatni tudom ajánlani a szadomazo szexet.
Tisztelettel és nagyrabecsüléssel, lasver199375!
Lássuk csak: volt egy közepes első rész, egy borzasztó második, egy korrekt harmadik, és egy annyira-rossz-hogy-az-már-jó negyedik. Ezek után nem is nagyon tudom, mire kéne számítani az ötödiktől. Mindenesetre megint lesz sok videojáték-szintű akció, a látvány egész korrektnek…..
Aki esetleg még nem nézte meg ötszázszor, annak szólok, hogy megjelent a várva várt The Expendables 2 teaser trailer-e. Óvatosan nézzétek, mert félő, hogy a monitor belerobban a képetekbe (főképp Chuck Noriss-nál, az űberkemény). Az előzetest 145-jére látva rájöttem, hogy egy…..
Rainse készítette nekünk ezt a rajongói videót, és sikerült is megnevettetnie vele mindkettőnket! Köszönjük szépen!..
lasver199375 2011.05.28 17:01:17
Ennyit még soha egyetlen videóval sem szenvedtem. Igazi pokoljárás volt elkészíteni, de remélem, sikeresen zárult a dolog. Nem tudom, miért írja 6 másodperc hosszúnak a videót az inda, de nálunk ettől függetlenül működött rendesen...
Vajon tényleg szüksége volt Jim Carrey-nek egy olyan filmre, amiben néhány animált pingvinnel táncol? És vajon nekünk szükségünk van erre? ..
Azt hiszem a Halálos Iramban-sorozatot nem nagyon kell bemutatni. Totál értelmetlen B-kategóriás akció-őrület filmekről van szó, amiben nem a történet, a karakterek, vagy a színészi játék számít fontosnak, hanem dagadó izmok, őrült száguldás, dögös kocsik és még dögösebb…..
Baaad Movies Győztek a méretek! 2011.04.09 12:07:31
Ezennel lezárult a közös filmnézéssel kapcsolatos szavazás! Összesen 607 szavazat érkezett (WHOAA!), és ebből 226-tal, azaz 37 %-ával győzedelmeskedett a Nagymellű zombik című japán marhaság! Van rá esély, hogy a mai nap folyamán megnézzük a filmet, de ez még nem biztos.…..
Terror Dzsoni küldte nekünk ezt a sci-fi "remeket", ami a rengeteg röhejes jelenet, és a tisztán látható átgondolatlanság ellenére mégis képes szórakoztatni...
Az előző top 5-ös videóink folytatásai, melyekben összeszedtük azt az öt bemutatót, amikre egyébként igyekszünk vissza sem gondolni. BlackShepp videója: Sorter videója:..
Benyavsbende linkelte be az előző bejegyzés kommentjeibe ezt a trailert, mely nem más, mint egy történelmi fordulópont a magyar film történetében: az első MAGYAR ZOMBIFILM!!!javítva: nem az első magyar zombifilm, az alkotók már készítettek egyet. Aki kíváncsi, ITT megnézheti…..
lasver199375 2011.03.17 19:31:51
Hosszú várakozás után végre sikerült megszereznünk Donald G. Jackson és Scott Shaw filmes szörnyszülöttének, a The Roller Blade Seven-nek a folytatását. Szerencsére Nem kellett csalódnunk (bár szerintem nem is tudtunk volna), hiszen a film teljes mértékben méltó az előd "hírnevéhez". Jó…..
Baaad Movies Gyöngyszemek - Azumi 2011.02.28 19:42:00
Ryuhei Kitamura A Versus (anti)rendezője úgy látszik, képes volt megmutatni egy másik, nem mellesleg sokkal szimpatikusabb oldalát. Az Azumi korántsem hibátlan film, de szépen elkészített, színvonalas munka, amire érdemes rászánni az időt. Jó szórakozást!..
lasver199375 2011.03.01 15:35:38
Sziasztok!Ó,jaj!Mondogatom ezt én keményen,baj van kedves emberek,avagy emberes kedvesek. :SSajnos bekövetkezett az,amitől féltem,a YouTube letiltotta az egyik játékbemutatómat (név szerint az Aliens versus Predator 3 játékbemutató 5. részét),így azt már YouTube-on nem…..
James Nguyen szerethető borzalma, a Birdemic (bővebb információ itt) hazájában egy év alatt elképesztő kultuszra tett szert, ami valahol érthető, hiszen talán a 9-es terv a világűrből óta nem volt ennyire brutálisan rossz, mégis őrülten vicces és felejthetetlen alkotás a…..