Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabee01

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
Vince Gilligan bent járt Kevin Pollak Chat Show nevű podcastjában, és elárult egy érdekes dolgot a Breaking Bad első évadról: úgy volt, hogy Hank, Walter sógora az első évad végén meghal, hogy ezzel is átbillentsék a főhőst az érzelmi sötét oldalra. Gilligan ugyanis úgy…..
Az HBO megerősítette egy blog infóit, miszerint még ősszel bemutatják a Drót összes epizódját - HD-ben. A sorozat alkotója, David Simon annak idején kurvára nem akarta, hogy a Baltimore-ban játszódó, csodálatos dráma ilyen formátumban kerüljön adásba, neki a realizmust a…..
Gabee01 2014.09.04 11:41:06
@sixx: Nekem Jim bácsi nem tudott olyan jó minőségűt küldeni, de mostmár úgyis mindegy.
Egyik kollégánk hívta fel a figyelmünket arra, hogy ha jót akarunk magunknak, akkor ne nézzük meg a legutóbbi Agents of Shield epizódot, mert a végén két mondattal elspoilerezik az Amerika kapitány 2 csattanóját. Szóval, aki nem látta még az Amerika kapitány: A tél katonáját,…..
Azt egyelőre a Screenrant poszttolói sem tudják, ki lesz a Marvel új tévésorozatában a vak igazságosztó, Matt Murdock, de az már biztos, hogy a nyáron elkezdik a 13 részes tévésorozat munkálatait. Aztán jön szép sorban a többi másodvonalbeli Marvel-szuperhős is, akik a…..
Gabee01 2014.03.27 16:06:35
@doggfather: a jelenben, az avengers-szel egy idősíkban nyilván.
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
A tragikus körülmények között elhunyt Paul Walkerre emlékezik ma 21:20-kor a VIASAT3 a Halálos iramban első részével. A 2001-ben készült filmben Walker egy beépített zsarut alakít, aki méregdrága elektronikai berendezések feltételezett tolvajai után nyomoz. A színész 40…..
Gabee01 2013.12.03 15:18:49
@doggfather: mi a baj a maradék 4-5-tel?
A Fox januárban, 24: Live Another Day címmel forgatja majd Jack Bauer atom-, sav- és méregálló ügynök istenbizony legeslegutolsó kalandját, aminek helyszínéül viszont ezúttal nem amerikai helyszínek szolgálnak, hanem egy európai, pontosabban London. A furcsamód 12 epizdos új…..
Bevallom őszintén, már enyhe túlzásnak tartom ezt az eszetlen nagy felhajtást, ami a Breaking Bad körül van, de az ötödik évad 14. része, az Ozymandias mellett nem lehet szó nélkül elmenni, már csak azért sem, mert a sorozat atyja, Vince Gilligan is azt mondta, hogy ez volt az…..
Gabee01 2013.09.17 16:43:52
@MajinBoo: Nekem az jött le, hogy nem a nácik akarnak meth-et főzni, csak Todd. Toddról meg tudjuk, hogy egy pszichopata (de legalább udvarias) és ki tudja, mi jár a fejében. Tisztelte White-ot, kitanulta a szakmát nála, lehet, hogy csak folytatni akarja. Az is lehet, hogy meg akarja fektetni Lydiát és ezzel kedvez neki. Még bármi lehet.
Durván inzultálták Sarka Katát: Megöllek, te kurva! - ezzel a harsogó címmel hozta le vezető hírét a Bors Online a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójáról, Sarka Katáról. A bulvárlap szerint "a Komjádi uszoda szomszédságában esett neki egy hajléktalan…..
Újabb egykori Lost-szereplő, ezúttal Henry Ian Cusick (képünkön) csatlakozik a Hawaii Five-0 stábjához. A skót színész az új évad nyitórészében egy Ernesto nevű terroristát alakít majd, a készítők viszont nem árulják el, hogy hány részre szól a szerződése. Cusick így…..
Kétmilliós átlagnézettséggel, komoly vetélytársak nékül letarolt szombat estékkel búcsúzott az X-Faktor harmadik évada, amiből ismét kiderült, hogy az RTL nagyon ért a műsorkészítéshez és a bulvárhoz. Már ha ez bárkinek is kétséges lett volna eddig. A kiválóan megírt…..
Gabee01 2012.12.17 16:22:21
@ideasz: de. az a fazon már minden létező rtl-es műsorba megpróbált bekerülni, szerintem ide csak azért sikerült, mert az rtl ezzel elérte, hogy leszálljon róluk. egy igazi celeb wannabe ez a Kő.
Volt egyszer egy JAG című sorozat amiben fess haditengerészeti ügyészek vagy mik tárgyaltak ügyeket, a lényege meg az volt, hogy egy sima ügyvédes sorozatot megbolondítottak egyenruhás elkövetőkkel. Ez a nyolcadik évadban szült egy spinoffot, az NCIS-t, ami nem a tárgyalóteremre,…..
Erős Antónia mélyen a kamerába néz. Mos, hogyt az életveszélyes budapesti metrókról és a a Matolcsy-csomagról szóló anyagokon túl vagyunk végre jöhetnek az igazán fontos hírek. Drogozott Zámbó Krisztián. Ja nem most, évekkel ezelőtt, és csak marihuánát szívott, de…..
Tegnap este a másik két mentorházban is volt sírás-rívás, meg némi éneklés is, már ha nagyon lazán értelmezzük a dolgot, és nem hasonlítgatjuk a tehetségkutatónak álcázott sztárgyár indulóit valódi énekesekhez. A csapatokat idén Feró kapta meg, ő került abba a nehéz…..
Egyre több képet kapunk a Vasember forgatásáról, amely nagyon előre haladott állapotban jár már. Olyannyira hogy kevesebb mint három hét múlva október 23-án, már az első előzetest is megnézhetjük a filmből. Robert Downey Jr. harmadszor öltheti fel vasember páncélját,…..
Gabee01 2012.10.04 17:34:42
@devDavid ★♥: A kettőben lévő táskapáncél az Avengers-szös Mark VIII között jókora különbségek vannak, például hogy a táskapáncéllal nem tud repülni és nincsenek benne fegyverek. Míg a Mark VIII esetében tudjuk, hogy ezek nem hiányoznak.
Itt jelezte egyik olvasónk, hogy hiányolja a nyaraló sixx kollégát és a Trónok harca posztokat. Blogtársunk a hét második felétől már lesz, addig meg tessék beérni a megunhatatlan Ned Stark-Tony Stark poénnal: ..
Gabee01 2012.09.11 14:10:38
Olga Kurkulina is leszerződött a Kick Ass 2-re, aki Mother Russiat fogja játszani, aki Red Mist (Mintz-Plasse) a testőre lesz a készülő filmben. Egy ex KBG tisztet fog játszani, aki képzett és könyörtelen gyilkos. A filmet Torontóban és Londonban forgatják, a mozikba június 28-án…..
Gabee01 2012.09.11 10:10:22
@Söci: na de, Söci, azért Chloe Moretz is ott lehetne, nem? Hátha összejön valami. ;)
Filmdroid Képek a Hobbitból 2012.09.10 10:30:00
Tíz kép érkezett a közelgő Hobbitból. A történet szerint Bilbó méltó bérezés fejében és némi kalandvágytól sarkallva, tizenhárom törp (Thorin, Óin, Glóin, Ori, Dori, Nori, Fili, Kili, Bifur, Bofur és Bombur, Dwalin és Balin) és Gandalf, a mágus társaságában felkerekedik,…..
A Walt Disney bejelentette, hogy visszatér a Bosszúállók folytatására Joss Whedon, ő fogja rendezni a második részt is. Whedon nemcsak rendezni fogja a filmet, de az írásba is besegít. Whedon már korábban is nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a folytatásra és a rajongók is azt…..
Úgy kellett a kulcsi gyilkosság a Tv2 reggeli bulvárműsorának, mint egy falat kenyér: a pénteki mészárlás óta a Mokka műsoridejének legalább felét az teszi ki, hogy a szerkesztők megpróbálnak még egy újabb bőrt lenyúzni az esetről. Ma reggel például Vujity Trvko síri hangon…..
Az HBO a The Pacifichez hasonlóan a Trónok harcát is rekordgyorsasággal hozza el a magyar nézőkhöz: a világpremier (április 17.) után egy nappal már nálunk is látható lesz. A tízrészes első évad epizódjait nem mellesleg szintén igen gyorsan kapják meg hazai HBO nézői, hiszen…..