Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zakkanj meg

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt szerdán tévézés helyett részegen fetrengett, és most már nem érti, hogy akkor most milyen szexuális viszonylatban is van egymással Doktor House és Cuddy? Elment egy hétre nyaralni, és most meglepetten tapasztalja, hogy új fia van Berényi Mikinek, aki ráadásul épp…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
zakkanj meg 2011.05.10 13:15:44
osszeeskuveselmeletekmsc.blog.hu/2011/05/08/az_aids_virus_letrehozasaAz elmélet Dr. William Campbell Douglass munkásságára épül, aki szerint a 20. század egyik leggyilkosabb betegségét 1974-ben az ENSZ egészségügyi világszervezete az amerikai hadsereggel együttműködve hozta létre a…..
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
A Fox News egyik amerikai társadójának bemondója annyira lelkes lett Oszama bin Laden likvidálásának hírére, hogy lányos zavarban összekeverte a néhai terroristavezér nevét az amerikai elnökével. Mentsége nem sok van, talán csak annyi, hogy a képernyő alsó felén látható…..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
zakkanj meg 2011.04.28 13:34:01
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
zakkanj meg 2011.04.27 11:28:14
zakkanj meg 2011.04.27 15:01:13
Értem én, nehéz lehet a labdarúgást nem követő műsorvezetőnek, amikor valami spanyol focihírt kell kommentálnia, hiszen a Fókuszba csak akkor kerülnek be az ilyenek, ha kétfejű birkát fogad örökbe az egyik futballista, esetleg valami modellnőt dug halálra a Sóhajok hídján,…..
zakkanj meg 2011.04.22 11:04:35
Nem vesz el egyetlen parkoló helyet sem az autók elől a függőleges kerékpártároló. Az amerikai ötlet előnye az is, hogy a működtetéséhez nincs szükség külső energiaforrásra, és még fel is dobja az épületek kopár falait. A New York-i székhelyű Manifesto Architecture…..
Mi sem jártunk jobban a Blikknél, amikor megkérdeztük a Duna TV-t, hogy igazak-e a bulvárlap értesülései ifj. Knézy Jenő lecseréléséről. A Blikk már tegnap megírta, hogy nem az első fokon felfüggesztett börtönre ítélt sportriporter vezette a hétfői SportArénát a Duna TV-n,…..
zakkanj meg 2011.04.22 10:51:58
ValóVilág-őrületben ég az egyik legnagyobb online fogadóiroda. A Blikk információi szerint csak arra, hogy Alekosz nyeri a valóságshow negyedik szériáját, már most több ezer ember tett fel pénzt, ezáltal tízmilliós összegről beszélünk. A fogadóiroda szakemberei és a fogadók…..
zakkanj meg 2011.04.21 10:19:52
zakkanj meg 2011.04.21 13:24:17
Nem a bulvár szót a pinához hasonlóan csak rémülten suttogó esztéta, és még csak nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszere beszél belőlem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy a Tv2 szerint az új alkotmány csak egy mínuszos kishír a húsvéti nyúlsimogatás és az ENSZ-főtitkár…..
zakkanj meg 2011.04.20 10:44:59
A vasárnapi párbaj utáni nyilatkozataiból úgy tűnik, Rácz Béla barátsága és húga szerelme Jerzy iránt csak színjáték volt a Valóvilágban, írta a Blikk. Mindenesetre így is kiestek mindketten a játékból. A szerkesztőségben tett látogatásában, amit a Blikk tévé…..
zakkanj meg 2011.04.20 09:23:51
A Stop.hu információi szerint a Való világ májusban várható fináléja után egyvalaki a végeredménytől függetlenül is maradhat a villában, mégpedig Alekosz, akinek a csatorna egy bentlakásos valóságshow-ban keresne barátnőt/dugópartnert/feleséget. Az állítólag a…..
zakkanj meg 2011.03.24 14:07:33
A Való világ 4 és a hozzá hasonló reality-műsorok versenyzői között kevesebb eséllyel találunk Mensa-tagot, mint az Nb1-es bajnoki mezőnyben (pedig ott sincs túljelentkezés), ez világos, VV Alekoszt nem az eszéért szeretjük, na. VV "erőszakból diplomázott" László…..