Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hercegno

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A véleményem nem érdekelte. Megyek és kész, jó lesz. Hát, nem, nekem itt vannak a barátaim, a családom, az angolt különben sem nyomom perfekten” – nehéz igazságot tenni a következő sztoriban, melyben a csaj barátja egy ideális kapcsolatot dobna kukába némi…..
Hercegno 2011.02.21 12:10:34
@Dövan: Tudod, ez a te szegenysegi bizonyitvanyod, hogy ilyeneket irsz. Azert mert valaki utcatseper, nem kell lenezni, dehat, ha te ezt lenezed akkor szanalmas ember lehetsz. Nincs abban semmi szegyen es itt megbecsulik ugy ot amirol neked fogalmad sincs. Tudod ez nem a putri Magyarorszag. O is elmehetne masnak, perfect angolja van es hamarosan az allampolgarsagot is megkapja de tudod akinek esze van az nem hagy ki egy olyan melot ahonnan dol a le es nem keso delutan er haza, hanem tud elni is, Velem! Egyebkent elmondom, a sepro egy hetvege alatt annyit keres mint egesz heten, iszonyat jo fizetese van, ha lenne fogalmad rola nem igy beszelnel, de mindegy. Te nyilvan rohadnal delutan 5ig egy irodaban csak ne lassanak kukasnak. Es igen, tenyleg hercegnonek erzem magam mert mellette vagyok es o tesz azza mert nekem o az igazi. Te meg szanalmas vagy, dehat ez van. Gondoltam beirok a temahoz, segiteni, leirni par dolgot a posztolonak, erre mki mindenen csak csamcsog, tisztelet a kivetelnek. Te meg maradj meg ilyen szanalmasnak, picsazz le mindenkit egesz nyugodtan, de olyan boldog amilyen en vagyok te sosem leszel ha igy folytatod. En meg maradok Hercegno a vilag legjobb pasija mellett es boldogan elek tovabb egy nagyon szep hazban egy nagyon elit kornyeken, amit a kukasomnak koszonhetek! Ezt ami itt megy, kar volt regisztralnom, de sebaj ezt is meg lehet oldani :)
Hercegno 2011.02.21 13:01:45
@nosce: Szlovakok nincsenek nagyon, inkabb lengyelek. A pakisztaniak meg inkabb a fajtajukkal baratkoznak, es azok is a putri negyedben talalhatoak. Nyugodtan lehet angol jobaratod, nincs abban semmmi. Ha annyira fogalmatok sincs az egeszrol, inkabb ne szoljatok hozza. Na pa, szep napot :)