Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rizzo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Még egy év Atlantisz 2007.10.25 09:00:00
A Sci-Fi Channel örömteli bejelentést tett: berendelték a Csillagkapu: Atlantisz ötödik évadát is, újabb húsz rész tehát már tuti a sorozatból, ami azért érdekes, mert így meglesz a szindikátusi sugárzásnál jó ómennek tartott 100 epizód (nem kötelező pont ennyinek lennie,…..
Mármint képletesen, mert ugye Iránban nincsenek melegek, legalábbis Mahmúd Ahmadinezsád elnök szerint, tehát másképpen nem is lehet. A Saturday Night Live évadnyitójának zseniális kisfilmjét linkeljük be, sírva röhögés akkor is garantált, ha nem értik a szöveget, ha mégis,…..
Ismét beigazolódott, hogy velünk van baj, hiszen behánytunk a művégtaggal, műszemmel, műfüllel megerősített Michelle Ryan láttán, erre tessék, a jóslatok bejöttek, és az amerikai tévénézők valóban annyira odáig vannak a retrósorozatok felújításáért, mint azt sejthettük.…..
Borzasztó dilemmában vagyunk, Zorro vagy Menő Fej, Menő Fej vagy Zorro? Az m2-n Bujtor István (Menő Fej) James Bondot parodizál és megmenti a világot a nácik "Pestis XX" nevű baktériumfegyverétől (Az oroszlán ugrani készül 20:00), az RTL Klubon viszont Antonio Banderas és…..