Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyhunorattila

31 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Minden évben felkér a MH minket, mint zenészek, vagy zenekarban játszó embereket, hogy írjuk le az év végén, melyik lemez tetszett a legjobban a búcsúzó esztendőben. Kipróbáltam valamit idén, ami bejött...Én úgy gondolom, ha egy zenész megír egy lemezt, akkor az tetszik…..
Youtube - NagyHunorAttilaDrum Iratkozz fel a csatornámra! ..
Nem rég elkészült a youtube oldalam is, amire már raktam fel pár videót. Nem mondom, hogy remek minőségűek, de a lényegre törőek. A legfontosabb célpont az volt, hogy közelebb kerüljek a hozzád. Be tudj nézni a kulisszák mögé. (fasza kis nyálas duma, mi?) Most nem a zenekar a…..
x Szevasz! H Szevasz! x Hallom újra indult a blogod. H Hát jah, úgy valahogy, talán, remélem, asszem, lehet. x Ilyen bizonytalan vagy? H Csak próbálom felvenni a világgal a ritmust. x Most akkor mi van a nagyhunorattila.blog.hu-val? H Igazából nem szűnt meg, csak én nem írtam…..
Háát. A tegnapi koncert igencsak hosszúra nyúlt, de most nem azért mert nagyon élveztük a koncertet és nem akartunk lejönni a színpadról. Persze nagyon élveztük a koncertet és jó is volt minden, a hangulat is az egeket ostromolta. De hát a zenész is ember...Történt, hogy 23 órán…..
NagyHunorAttila LÁZADÁS!!! 2011.05.25 00:00:07
 A napokban kerestem olyan könyveket, amiket fel tudok használni a szakdolgozatomhoz, amelynek témája a magyar rock zene lesz a Kádár korszakban. (Miért? Nem ehhez van legtöbb segítségem??????)A kezembe akadt egy Garázs címet viselő kiadvány. A Garázs a Magyar Rádió műsora…..
 ..
nagyhunorattila 2011.05.16 22:45:18
@gphilip: te mekkora seggfej vagy!
 Pénteken voltunk Project for a Betted Dream koncerten. Gecijóvolt. Nagyon faszán éreztük magunkat a partyn, aminek a Dürer adott helyet. Ez a zenekar, mármint a PFABD szerintem nagyon tehetséges zenekar. Egy olyan műfajban játszanak, aminek én nem is vagyok a híve igazán, és nem…..
 Az utolsó bejegyzés egy kép volt? Ráadásul 2 hete? Igen! Vállalnám ezt én büszkén, ha lenne mire büszkének lenni, de mi is történt ebben a 2 hétben, amire hátha büszke lehetek?!?!Nos. Az ok, amiért nem írtam 2 hétig elsősorban az volt, hogy ez a blog elnyerte a…..
NagyHunorAttila :) 2011.05.03 09:35:14
 ..
 Szombaton a fotózás után hazajöttem. Az alvás reményében hajtottam le a fejem a párnámra, de nem jött össze. Beraktam egy dvd-t, és gondoltam, hogy amíg Nicolas Cage megvívja harcát John Travoltálval addig én mégis alszom egyet. Hát az ÁL/ARC című film nem jó alvásra. 2…..
 Az elmúlt hét teljesen zsúfolásig megtelt nekem. Minden napra jött valami nagy dolog, aminek apró vonzatai is már soknak bizonyultak a számomra. Ez az egész társult egy nagy kialvatlansággal is, amit nem bírtam orvosolni. Keddtől kezdődött a rohanás.Még hétfőn buliztam a…..
 Tagnap véget ért a blogjelenség címet viselő tantárgyam. Az első posztban leírtam, hogy ezt a blogot kellett megcsináljam a jegyalkotás érdekében. Ötöst kaptam. ( Most ezt a gondolatot nem folytatom, mert nem akarom nagyképűnek, vagy túl szerénynek tartatni magam.A…..
 Miután kibasztak a ZéPéből, úgy gondoltam, hogy még így sem hagyom ki másnap a Junkies koncertet ugyanott...Nos, utoljára talán tavaly voltam Junkieson, de lehet hogy van már kettő éve is. Akkor még négyen voltak a zenekarban. Schvéger Zoli volt még a dobos, de tudtam hogy ő…..
 Hát egy így van. Jól ki lettünk baszva a ZéPéből. nem Ragoznám túl a témát. Egy 160 kilós köcsög izomagyú fasz! Aki eljön egy Bikini koncertre, és elkezd balhézni, mert annyi agya van mint az kúrva anyjának! Hát dögöljön meg ilyen "harcos". A…..
 Ma, vagy inkább tegnap este Egerben volt koncertünk. Most hajnali negyed öt óra van, most értünk haza, és nem éppen egy italozással teli pár óra van mögöttünk, hanem az igazi rock and roll.Kezdem avval, hogy Egerben a sportcsarnokban játszottunk. Ossian, Kárpátia, Beatrice. Mi…..
 Széles Tamás tanár úr érdekes feladatot adott fel házinak. Írj egy mesét... (a tantárgy neve: BESZÉDTECHNIKA...) Íme az én remekművem (nem szóról szóra mert a Tanár úr el teccette venni az eredeti példányt amiből csak egy (1) darab volt...)Lehetetlen megkapni minden…..
NagyHunorAttila Mizu? 2011.04.15 17:16:00
 Köszi meg vagyok. Éldegélek.Igen voltam Amszterdamban. Nem tudtam, hogy ez címlapra fog kerülni. Nem is értem mit kerestünk a főoldalon, de nagyon helyes, hogy az újságírók így gondolták. Nem láttam a cikket, de ha tényleg azt írták benne, hogy "drogtúra" akkor az…..
 Minden évben megrendezik a Dobos Farsangot és a Győri Ütős Fesztivált, ahol hazai hangszerboltok, hazai dobosok mutatják meg magukat a nagyközönség előtt. Emellett még van egy, vagy talán kettő hasonló rendezvény azoknak, akik szeretik a dobokat. Viszont van valami baj, a hazai…..
 Elmaradtam az írásokkal. Nem írtam már egy ideje...Az igazság az, hogy azóta nem történt érdemleges dolog, aminek itt lenne a helye. Volt azóta koncertünk is, meg volt jó pár esti dajdaj is, amik nem nagyon tértek el az ez előtti megosztásoktól. Nem akarom minden héten azt…..
 Már nem először kérdezték tőlem Beatrice rajongók, miként látom a zenekar mostani felállásával kapcsolatban azt, hogy én leszek - e a zenekar utolsó ritmus felelőse, vagy lesz nekem is utódom?Erről én ezt gondolom, hogy 21 évesen ilyen kérdésekről beszélni nem fontos.…..
Bohém - bohémia - bohémélet. 3 kifejezés, amivel már egy ideje játszadozom. Az egész úgy kezdődött, hogy Nemes Laci engem bohémnek titulált. Nekem meg megtetszett ez, és úgy gondoltam magamra veszem, bár nem pontosan tudtam, hogy mit is jelent. Egyszer rákerestem, és egy más fajta…..
Vasárnaponként majdnem mindig írtam blogot, de most kicsit ez nehezemre esik. A hétvégét szokás szerint Dodával töltöttem a 18. kerben. Pénteken a Pál-Ász nevű vendéglátó egység vendégei voltunk, szombaton pedig egy új kocsma nem hivatalos megnyitójára mentünk. Hát itt…..
NagyHunorAttila Koncertjárás... 2011.03.15 15:10:00
 Aki jár gyakran koncertre, azt tapasztalja, hogy mennyire megváltoztak a nézői attitűdök. Öt vagy hat éve járok sűrűbben koncertekre. Régebben főleg Tankcsapdára és Alvinra jártam, ma már sokkal szélesebb a repertoárom ezen a téren. Egy jó Alvin koncerten régen…..
NagyHunorAttila Tatabánya 2011.03.13 10:25:00
 Tegnap Tatabányán volt koncertünk. Pallai Produkciós buli volt, tudtam, hogy mire számíthatok, de jó értelemben. A Sportcsarnok volt a helyszín, az öltözőben sör ami ugyan hugymeleg volt, de jól esett. Amikor beszálltam a buszba, még abban a tudatban voltam, hogy Nemes…..