Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BUSDRIVER

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdésre az utasok több mint fele válaszolná azt: „Mert a buszvezetők lopnak!”. Mi másért lenne veszteséges? Új buszokra nem költenek, 10 éve nem fejlesztenek semmit, ilyen téren sok kiadásuk nincs, legalábbis ami a Déli budai régiót érinti. És, hogy tud a…..
BUSDRIVER 2011.02.20 21:06:18
@ControllMan:

Nektek is fontos lenne ha rendesen be lennétek jelentve a sentinelnél,és a fizetésetek másik felét nem zsebbe kapnátok. Ezzel nem dicsekedtek ti BECSÜLETREND LOVAGJAI.

Ja és volt olyan kollégátok, aki mielőtt belépett hozzátok,ugyanúgy kilóba utazott. Ennyit erről.
BUSDRIVER 2011.02.20 21:16:03
@kgyusz: (lopós sofőröket, meg ki kéne rúgni.)

Igazad van.

Véletlenül sem megfizetni kéne őket.ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Szóba sem jöhet.

Tudod,ha egyedi jelenség lenne ez, akkor igazad lenne.De mivel tömegesen fordul elő ez a dolog,azért megnézném az arcodon a mosolyt mikor este a tv híradó közli,vagy a pályaudvarokon kis cetli hirdeti,hogy a Buszvezetők 80%-át a volán elbocsájtotta,/ilyen és ilyen indokkal./

Ezért a járatok 20%-át tudjuk csak üzemeltetni.

Kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük, alternatívaként javasolni tudjuk a TAXIT és a saját gépkocsit.

Tényleg ezt szeretnéd?
BUSDRIVER 2011.02.21 20:43:03
@ControllMan:

Szerintem tudom hogy ki vagy. Szerintem téged hívtalak fel Szilveszterkor BUÉK-ot kívánni,és kérdeztem hogy mikor lesz gyerek. Többet azért nem akarok írni,mert nem akarlak lebuktatni,de te se írj rólam ha már sejted ki vagyok. A mai világban nem az a jó fej ellenőr aki "elviszi" a pénzt, hanem elég lenne,ha csak akkor nyomnák fel a buszvezetőt,ha a Volánt károsítja meg. Pl: a volánnak abból nincs kára ha valakinek 90%-os jegyet ad a sofőr,de egy kis apróért nem bélyegzi a 16+2-est. A 90%-ot úgyis kifizeti neki az állam, ami körülbelül akkora veszteség lehet neki érdi szinten,mint az hogy ti nem vagytok rendesen bejelentve. Most azért ne menjünk számolgatásokba.
Amikor az alaptanfolyamot csináltam, akkor az oktató azt tanította, hogy mindenkinél legyen érvényes jegy. Mindegy hogy milyen kedvezményű,csak érvényes legyen. A régi ellenőrök, ezekkel a dolgokkal nem foglalkoztak, csak ha valaki már más jegyet nem is nyomott csak 90%-ost. Na ez az amiben ti különböztök tőlük.Volt olyan ellenőr régen aki sohasem vitt tőlem pénzt,mégsem jelentett fel,mert volt mindenkinek jegye.

"Egy orvos vagy nővér sincs megfizetve, mégsem lopja meg a betegeit"

Én sem az utasokat károsítom meg. Ha eljutnak ahová szeretnének, akkor ők nem károsodnak.

De az orvos és a nővér is simán elteszi a hálapénzt,holott a beteg már befizette a tb-t.
Ez olyan mintha én a bérletes utastól pénzt várnék.
És én nem nézek rossz szemmel arra az utasra aki "csak" bérlettel utazik.
Ez igaz az orvosokra is?

Nagyon nem jó a példa, amit felhoztál.

Ja és kérdezz meg egyet is közülük, mennyit költenek kötszerre és gyógyszerre? Mert ők a hálapénz mellett ahhoz is odaférnek. Ha elgondolkozol egy irodista sem költhet sokat otthoni írószerekre, fénymásolópapírra.

Egyedül ti vagytok szar helyzetben, mert tényleg híre megy ha bármit el fogadtok.

Lehet hogy higgadt fejjel el kéne néha beszélgetni az ellenőröknek a sofőrökkel,mert ez a helyzet nagyon elmérgesedhet.

Volt itt olyan ellenőr aki a fél szemére megvakult,de ő tényleg egy szemét volt.

Ha egy buszvezető bukik, lehet hogy lejátszódik előtte az hogy éppen az állását veszíti el. Ez a mai világban veszélyes lehet.Persze nem azt mondom hogy hagyni kell mindenkit,de nem a kis halakat kell egy pecsételés miatt zaklatni.

A másik, hogy ti egyből a sofőrt vádoljátok,mert az utas azt állítja hogy ő fizetett. Főleg ha többen vannak. Persze felszállt egy olyan bérlettel ami arra a szakaszra már nem volt jó,de hülye lesz bevallani hogy a sofőrt is átverte. Inkább bemártja,mert akkor az utastanúsítvány miatt még a büntetést is megúszhatja. Nektek a buszvezetővel nem is kéne foglalkoznotok, az utasokat kéne elrettenteni a jegy nélküli utazástól. Ha nem lesz utas aki korrumpáljon, akkor nem lesz sofőr aki korrupt.
Ilyen egyszerű.

Tudom hogy írtad hogy nem vagy már ellenőr és én mégis úgy írtam mintha az lennél, de ezt csak azért, mert hátha olvassa olyan kollégád,aki még aktív.

SZia