Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem vállalom

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Józsefvárost szolgáljuk... 2012.07.01 13:45:00
Sajnos (vagy nem) az önkormányzati siker-propaganda ellenére is kiderülnek a kerületben látható/tapasztalható hiányosságok. Na és persze a probléma megoldások is minimum érdekesek...  Ma délután észrevettem, hogy valami kedves ember - nyilván beilleszkedési kényszertől űzve…..
Kicsit csalós a cím, mert persze volt már félrefordítás a Top Gearből; például az "elfoglaltabb, mint egy püspök süvege", de mostanra annyit szedtetek össze belőle, hogy egy sorozat simán kitelik. Jó eséllyel indulhat a fordító a Helyszínelők és a Jóbarátok…..
Nagydarab is, taxis is volt, akivel K. G. megismerkedett tavasszal, ez már önmagában is baljós összetétel, meg ugye amúgy is ritka, hogy egy ilyen találkozásnak pozitív vége legyen, ezúttal nem is lett. Nem friss történet,de azóta már történt egy meghallgatás is, ezt és ennek a…..
nem vállalom 2009.07.07 16:39:14
@kpetya: Bizony. És autós is. És biciklis is. Vagy elfogyott minden érved és ezentúl személyeskedünk? Megy egy időben BKV és MÁV járatokon is utaztam, valahogy majd sződd bele :D
nem vállalom 2009.07.07 16:44:06
@kpetya: "Nem kell elsöbbséget adni az 1rányuból szemből jövönek
Nem kell megadni a jobbkezet lámpás kereszteződésben, ha valaki a piroson át jön jobbról."

Ebben tényleg igazad van. Ebben.
nem vállalom 2009.07.07 16:45:38
@RosszQtya: Ahogy mondod!
  Ha magyar Manhattan-ről van szó, akkor az általában Csepelt jelenti (annak ellenére, hogy húsz éve csak tervek vannak), bár olykor-olykor angyalföldi és ferencvárosi felhőkarcolókról is keringtek hírek. Közben pedig felröppent, hogy Érd happolja el a kitüntető címet -…..
nem vállalom 2009.06.23 19:48:06
@van-e szándék: A csatornát és utakat hiányolókat azzal vígasztalod, hogy 2009-ben eljutott egy pályázat arra a szintre, hogy itt valamikor a távoli jövőben egy messzi-messzi galaxisban út és csatorna épül? Szerinted nincs ez egy kicsit elsietve? Mert én csak 12 éve lakom itt parkvárosban, kíváncsi vagyok, hogy Érd fő-főutjától 50 méterre mikor léphetek majd ki egy úgynevezett járdára, hogy ne a 2 méteres sárban jussak el az autómig. Gyakorlatilag ami itt nem főút, annak nincs burkolata és ez azért vér ciki ám, és nem most, már 20 évvel ezelőtt is az volt.
nem vállalom 2009.06.23 20:37:56
@BKV figyelő: Na igen, a félig lebontott, lepukkant, használaton-kívüli buszpályaudvar ami a város közepén díszeleg eszembe sem jutott, pedig az is egy érdekes tanulmány...
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
nem vállalom 2009.05.28 20:30:50
@sixx: Komolyan van aki nálad sokkal jobban és szellemesebben ír?
Például azokra az igazi írókra gondolsz, akiknek a cikkeit nem az Index címlapon "David Caruso egy pöcs" címmel találhatjuk meg? Csak azért kérdezem, mert szerintem ennél már nincsen lejjebb.
Prokee az általam ismert legfanatikusabb, kalandos életű Trabant tulajdonos - na jó, bevallom, olyan sokat nem ismerek -, akinek már egyszer ellopták, majd nem sokkal később fejtetőre állítva meg is találták a szeme fényét. Most másvalamibe keveredett, az eddigi jó tapasztalatai…..
nem vállalom 2009.05.15 12:42:04
@Cyric_: Egyáltalán nem ítélem el a tüzelő rendőrt, hogy tette a dolgát (a körülötte lévő maszatolás már nem tetszik - ha indokolt nem kell a véletlenül elsült duma). Ugyanakkor jómagam is érdi vagyok, engem állított meg már érdi rendőr, aki mellém állva lehúzott ablakon keresztül szotyolákat köpdösve beszélt velem (motorral voltam). Ezen kívül naponta látom őket a 30-as tábla tövében, vagy kinn érd határában (ahol már nincs semmi, de még lakott terület) egy bokorban rejtőzve sebességet mérni. Undorító egy banda.
Ezt se nagyon értettem soha, ki és miért lop gyakorlatilag értéktelen dolgokat, amivel viszont másnak marha nagy bosszúságot okoz? Kellett a szomszédnak a használt műanyag dísztárcsa, mert az övé lerepült? Vagy eladják a százforintos boltban? Marty McFly is okkal…..
autózz! Droidok a biztosítónál 2008.03.23 09:08:00
Bara már egy komplett blogot is indított problémájával kapcsolatban, alant részletezi miről is van szó. Az én storym nem újkeletű, mert 2007.márciusa óta tart, de még mindig nem sikerült lezárulnia. Szóval,2007.március 6-án egy hölgy elfelejtett megállni a STOP táblánál…..