Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nari

6 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korunk legnagyobb problémája az, hogy mindenkiben csak a rosszat látjuk. Ez annyira borzalmas, szerintem ezért annyira depressziósak az emberek. Tessék már végre nevetni, örülni a legapróbb dolgoknak is! Ne csak a hibákat és a problémákat keressük... Tudom, hogy a mai magyar…..
Nari mondja Iskolakezdés 2012-ben 2012.09.06 10:55:58
Ez a metrózás engem mindig elgondolkodtat, ezért már megéri megvenni a bérletet. Ma reggel 3 tinilány ment az iskolába. Ez csak a beszélgetésből derült ki, az öltözetből nagyon nem. Én vidéken nőttem fel, lehet, hogy másként szocializálódtam, de azért az nagyon gáz, hogy…..
Nari 2012.09.06 11:17:02
Vitathatatlan tény, hogy nő vagyok. De amit társaim manapság művelnek, az borzalom. Tényleg köszönet azoknak a hölgyeknek, asszonyoknak, akikben volt annyi spiritusz, hogy kiálljanak az emberek elé és kiharcolják a méltó megbecsülést és a nőket is megillető…..
Nari mondja 2012.09.05 09:08:27
..
Azt hiszem ezt nevezik érdekes történetnek... Volt egy "pasim" pár éve. Kemény 4 napig voltunk egy pár, ha ez bárminek is nevezhető. Namost ez az ember bizonyos időközönként így vagy úgy megjelenik az életemben. Történt  másfél éve, hogy Karácsony előtt megláttam egy…..
Vagyok egy olyan életszakaszban, hogy elmondhatom magamról, hogy át- és megéltem ezt-azt. Hidjétek el, jól fogtok szórakozni. Szerencsére én egy pozitív ember vagyok, így jókat nevetek énis magamon...
Kész, be lehet zárni az internetet. ..
Nari 2012.08.23 09:26:29
@Bruti: nálam is sírva röhögős :D óriási :))
Nu, van négy új menyasszonyunk, egy 28 éves debreceni orvosnő, dr. Horváth Csilla, aki zsidó esküvőt rittyent 170 vendégének 2,8 millióból, Horváth Tina, akiről annyit kell tudni, hogy Bangó Margit unokája, így cigány lagzit tol, és 80 főre 1,6 millióval számol, Keresztes…..
Nari 2011.12.01 12:16:59
@sixx: én tavaly nyáron láttam élőben is Tinát, m az úszó EB megnyitója előtt én kísérgettem őt és a Bangó Margitot egész este (meg a száztagú cigányzenekar vezetőjét is) szóval első kézből tudom mondani, h tényleg sokkoló a lány. és a szeme mindig ilyen fekete.
Nari 2011.12.01 12:21:43
@Fredo78: ott nincs, de a Sport Hotelben minden pénteken van! :)
Nari 2011.12.01 13:44:36
@Fredo78: bocsi, közben megtudtam,h a Sport Hotel étterme a Viktória :)
Két videónk is van az Aranypart Nobel-díj várományosairól, az elsőt a Subba már kitette, a másodikat mi mutatjuk meg először - ebben csak a holtrészeg Levi látható a sorozatból, pár, hasonlóképpen bebaszott német turista társaságában...
A VV4 egyik szereplője, VV Anikó, a villa rosszkislánya vagy mije, megtalálta igazi hivatását, meg lehet nyugodni. A hölgy rúdtáncos lesz, bizony, gondolom azért, mert nem jött össze a főállású celeblét (ismert emberrel való smárolás a lesifotós előtt gondosan beállítva…..
hogyvolt WTF??? 2011.05.19 09:19:00
Tessen megguglizni a "pókmajom" szót, tádá! (Klikkre nagyobb lesz.) Persze, hogy fake, de ettől vicces.  ..
Nari 2011.05.19 14:15:56
@sixx: heheehehehehehe :))

hát napközben régen röhögtem már ekkorát :) köszi :)
Erőszakból diplomázott László két napig tartó, és egy heveny italozással/kurvázással simán kikúrálható depressziójának köszönhetően egy körrel lerövidült a Való világ, és már vasárnap este letisztult a kép. A mostani helyzet azt vetíti előre, hogy a hármas döntőbe…..
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Nari 2010.12.17 09:16:45
@papírforradalmár: sixx kihangsúlyozta, h nem a magyar ötlettel van a baj, hanem a megoldással.. igenis ha egy műfaji sajátosságokkal megáldott műsort szeretnének készíteni, akkor nem rossz dolog mástól tanulni.. inkább belőled beszél a "nagy magyar".. én néztem külföldi valóságshow-kat is, teljesen megoldható lenne a dolog.. pedig ott is a pénzre mennek... csak nem ennyire nyilvánvalóan..
Az Inside és az Alias című sorozatok mutatós szőkenője, Rachel Nichols lesz a Gyilkos elmék új állandó női szereplője AJ Cook helyén. Azt ugye eddig is tudtuk, hogy Cook szerződését nem hosszabbították meg, és azt is, hogy Paget Brewster  kevesebb epizódban kap szerepet…..
A gawker szedte össze a legnagyobb kliséket, legócskább frázisokat, amiket a valóságshow-szereplők puffogtatnak lépten-nyomon, és amiktől az embernek még a talpa is ökölbe szorul. A kifejezéseket meghagyjuk angolul, mert nem magyar műsorokban hagzanak el, de fordítást és…..
Ha nem ez a hónap híre, akkor semmi más: a TNT berendelte ugye a Dallas rebootját, és miközben a forgatás előkészületei zajlanak, felröppent az a hír, miszerint megkeresték Kiefer Sutherlandet, hogy játssza el Jockey (szül. JR) fiát az újrában, hiszen a Dallas 2.0 már nem az…..
Nari 2010.10.05 14:23:45
@Bruti: ooo.. h megkivantam egy kis somloi galuskat :))))
Nari 2010.10.05 21:42:58
@Bruti: :) vmelyik nap olvastam el újra azt a hogyvoltodat :))
Kiefer Sutherland éppen Londonban randalírozik (szó szerint, ugye), de két berúgás közben szakított arra is egy kis időt, hogy a brit Filmakadémián részt vegyen egy kérdezz-felelek beszélgetésen. A 24 főszereplője az ign.com szerint kissé kimerültnek tűnt, és láthatóan…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.19 09:35:00
Az ABC fejeseit megdöbbentette Paula Abdul döntése, miszerint nem fogadja el a Star Search című új tehetségkutatóban (illetve régi, csak most újították fel) az egyik zsűritag szerepét. Iparági pletykák szerint Abdul az X-Factorhoz tart, Simon Cowell mellé.Úgy tűnik, Sarah Palin…..
Nyájas, és mindent megbocsátó olvasóim, a fővárosba költözés és az újabb macska beszerzése minden időmet elvette, és sajnos lemaradtunk egy kicsit a Benkő of Love hogyvoltokkal, de ami késik, az nem múlik, mint ígértem. A következő adagra nem kell majd ennyit várni…..
Zsolt nevű olvasónktól kaptuk az alábbi vicces videót a Muse olasz tévés fellépéséről. A zenekar még szeptemberben adta elő a Rai Due Quelli che il calcio című népszerű showműsorában az Uprisingot, jól megfricskázva a hagyományos playbacket. Úgy gondolták ugyanis, ha már…..
Nari 2009.11.06 11:25:07
@Vimi: szerencsére én ott lehettem a bp-i koncerten :) hihetetlen élmény volt :) hulla beteg voltam, de nem hagytam ki.. eszméletlen mennyire fantasztikus zenét nyomnak :)

ez a fricska meg hihetetlen.. annyira imádom őket :))
Nari 2009.11.06 12:15:09
@Vimi: pontosan :) a zongoraszólóról nekem azóta is az a "csillagos ég" jut az eszembe :) zseniálisak voltak
Mindig ideges leszek, ha a "Kiefer" és az "ital" szavakat egy mondatban látom, mert ilyenkor óhatatlanul jön utána a "botrány" és/vagy az "ittas vezetés" is, aminek meg nem örülünk, mert Kiefer Sutherland egy fasza csávó, akinek nem a sitten,…..
Nari 2009.11.06 09:30:22
@Bruti: hiába, ő a legkedvencebb pasim :)

de énis elfogadnék tőle bármi itókát :) édespofa :))

amúgymeg.. mi komoly neve van már: Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland
csoda, h őrült néha??? :):)
Igazi vasárnapi szupermozik, ráadásul ahány csatorna, annyiféle műfaj - ma este nem lehet okunk panaszra. A háromnapos ünnep után, a kezdődő őszi szünet előtt simán el tudom képzelni, hogy a család gyütt nézi a felnőttként is élvezhető Verdákat (RTL Klub, 20:00) vagy Peter…..
Subba Szupermocsok: Bizarre Sisters 2009.10.09 12:15:00
         Először az egész csak egy szokványos szexhirdetésnek tűnik, de a végén jön a meglepetés! Enjoy!..
Nari 2009.10.13 19:47:37
@domi0318: hát eeeezzz :) nincsenek rá szavak.. nem tudom,h röhögjek vagy sírjak :)