Regisztráció Blogot indítok
Adatok
susy26

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Az Én történetem ott kezdődik, amikor első kisfiunkkal lettem terhes. Már 1éve dolgoztam egy kereskedelmi Kft-nek Debrecenben, amikor terhes lettem. Mivel nem könnyítettek a munkámon, és napi 13 órát dolgoztam (1 nap pihenő 1 nap munka), és enni is kint kellett, úgy…..
susy26 2011.02.20 16:25:19
Sziasztok Kedves kommentelők!

Sajnálom egyes elfajzott gerinctelen irkálókat ,akik bele sem gondolnak abba mi a lényeg!
A magyarok ki fognak halni!Mert elnyomják a családokat akik becsületesen dolgoznak és igen nem vad házasságot élve gyereket szeretnének!Tiszteletre méltó!De aki vad házasságot él azokkal sincs semmi bajom,csak törvényileg így a helyes!A kisebbség minden fajta segítséget megkap az államtól hisz csak kinyitja a száját és már kapnak is valami segély.ez tény!
Nekünk van 1 kislányunk és én is itthon vagyok vele,de ahhoz túl jól kapunk,hogy semmi ne járjon,de ahhoz nem elég,hogy lakás hitelt,rezsit és némi étel azért vegyünk elég legyen!
Vállaltuk a babát,de igen nehéz így,hogy csak húznak le minket a bankok is és persze az állam is!De ez van "el lehet menni"GY.F.

A kedves anyuknak üzenem sajnálom ami történt vele sajnos ez MO. maffia maffia hátán a rendőrség meg semmit nem tesz!

És persze üzenem az olyan íroknak akik hülyék pl.
enamel -nek!Foglya vissza magát ezzel se ő sem más nem segít!Ő azért írta ,mert segítséget szeretne kapni,mert már semmit nem tud tenni az ügyében és neki ezek a dolgok jártak volna!
És mint írta becsületesen dolgozott akkor miért kap ilyen írásokat?Én is dolgozok 18 éves korom óta,mert ha elvégeztem volna az egyetemet akkor a diplomámmal törölgethettem volna fenekemet!Mint a plusz papírjaimmal!
Ha segítséget nem tudsz adni, akkor tartsd meg az ilyen hozzá szólásokat,mert bántó és fájó!
Remélem segítséget is fogsz kapni nem csak seggfejek fognak írni!
Üdvözlet Debrecenből!