Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t.smith

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon ismét egy régi kártyát szeretnék bemutatni nektek, amit természetesen a hazai kisipar remek munkájának köszönhetünk.Talán gyerekként Ti is találkoztatok a Super Mini kártyákkal, amelyek között voltak autós, motoros és repülős kártyák is. Azonban a kártya története több mint érdekes, így…..
Azt nem tudom, hogy Pici hol tart a nem túl hosszú, de annál sikeresebb fogyásában, de Gyurinak a következőket ajánlom. A bevásárlással kell elkezdeni a történetet. Az első négy nap "támadási" szakaszához szükség van ízlés szerint és magamon kipróbálva kb 1-1,5 kg…..
Hát Pici, a támadási szakaszban nem szabadna még ennyi zöldséget sem enni, mert éppen az a lényeg, hogy a szervezettől teljesen sikerüljön a cukrot megvonni. A lényeg ettől függetlenül, hogy elkezdted és ha így folytatod, akkor sikerre is viszed! Ha pedig a siker így is…..
Egy hónapja indult a blog és eredményekről is beszámolhatunk. A fizikai felmérést ugyan még nem tudom megcsinálni, mivel az edző még nem ért rá, de a héten biztosan eredmények lesznek. Komolyan készülök rá, mert egy jó alapot fog mutatni, és nem célom, hogy rossz eredmények…..
t.smith 2014.10.14 17:48:05
Szia,
Nagyon inspirálóak az írásaid és a történeted.
Én is elkezdtem tegnap a támadási időszakot, remélem végig is tudom csinálni.
Megosztom veled az étrendemet, mert kíváncsi lennék hogy tapasztalataid alapján ezek mennyiségre és milyenségre megfelelnek-e a szakasznak.
Alapadatok: 200cm, 127kg, 40 év

Egy ideje járok személyi edzőhöz hetente kétszer, mellette legalább egy sportos nap összejön még hetente (túra (8-10km), bringa (20-30km), stb.)

Elolvastam az összes eddigi bejegyzést, látom hogy a támadási fázisban nem nagyon kellene még zöldséget sem enni, de azzal tisztában vagyok hogy ezek nélkül tuti feladnám 2 nap múlva. Ennek megfelelően kivadásztam azokat a zöldségeket, amelyek a legkisebb szénhidrát tartalommal rendelkeznek (uborka, kovászos uborka, retek, saláta). Ezek mellé standard lecsúszik napi két tejeskávé, természetesen cukor nélkül.

Amit lekezdtem tegnap:
Hétfő:
Reggeli: fél liter kefir
Ebéd: egy szelet húsimádó csirkemell (tarja, kolbász, sajt) + nyers uborka + kb. 10 szem olajbogyó
uzsonna: 10dkg gépsonka + 10dkg mozarella
Vacsora: egy grillcsirke teljes mell része + kovászos uborka

Kedd:
Reggeli: 15dgk túró kis kefirrel és fűszerekkel, 2 főtt tojás, nyers uborka
Ebéd: ezt majd meglátjuk, terv szerint megint vmi natúr csirke vagy hal + uborka
Uzsonna: 15dgk túró kis kefirrel és fűszerekkel, 1 főtt tojás, nyers uborka
Vacsora: tervek szerint a tegnapi grill csirke combjai kovászos uborkával

7 napra tervezem ezt a fajta működést, jövő héten már szeretném bővíteni a zöldségfogyasztást.

Kérdésem tehát, hogy szerinted hasonló elven csinálva megfelel-e a támadási szakasz? Illetve eddig napi 2-3 almát megettem, ez nagyon hiányzik, mikor lehet visszahozni az étrendbe?

Köszi,
Pici
design to go Hű, de Hütte! 2013.12.02 05:59:00
Hol? Üröm, Pest megye, Magyarország (gyakorlatilag 200m-re a Bp. táblától, közelíts Csillaghegy felől) Mi? Az Ürömi Hütte nevű hangulatos új étterem, ahol finom a pizza és a sör. Na meg szuper a vendéglátás, mehetsz meccset nézni és időnként még koncerteket is…..
t.smith 2013.12.02 15:24:14
Kis-Szoplák, Nagy-Szoplák, Lányok a bozótban, pajzán munkásnő és felhőpornó - huhh, ez kemény poszt lesz! A Pilis-tető alatt már kétszer is elhaladtam, a tavalyi és az idei Kinizsi Százas résztvevőjeként, de egyszer sem volt időm felmenni a csúcsra. Most pótoltam, és a Nagy-Szopláktól nem messze,…..
t.smith 2013.11.26 13:19:43
@10czi: :) akkor bizony mi voltunk. 11-12 között találkoztunk akkor. Tény hogy kicsit hangosak voltunk, sajnos a gyerkőcök önmagukban is elég vakmerőek, ha ennyien együtt vannak akkor meg szerencsére a fülük is elveszíti a funkcióját.
A láda meglett, de megtaláltuk a másikat is a szakadék bejáratánál (az inkább kapszula, ugyanazzal a jelszóval). Elvileg ez az igazi, az általatok is megtalált a régi láda, amire a parkerdő nemtetszését fejezte ki merthogy a cacherek letarolják a hegyoldalt. Ebben mondjuk van is valami, elnézve a nyomokat a saját sáskajárásunk után... Azt hiszem ezt is hozzá kell tennem a tanításukhoz, hogy hogyan viselkedünk erdőben.
t.smith 2013.11.26 13:34:25
@10czi: Erre nagyon jó a geocaching mert kincset keresni könnyű elindulni velük, simán csak kirándulni menni pedig nehéz. Kint persze már baromi jól érzik magukat, ott már gyakran azzal van a baj hogy haza kell menni.
Pálma még az eddigi kényszerszünet előtt elküldte, mekkorát szívott a vízszerelővel. Szépen, pontokba szedve ömlik a keserűség, és úgy látszik, a mester tényleg mindent eltolt, amihez csak hozzáért. Eleinte még nevettem, aztán hümmögtem, a 8 éves gyerek szartartályos…..
A mostani húszas éveikben járóknak az egész Matchbox-fétis egy felfújt ökörség. Akik a harmincas éveiket tapossák, azoknak a Medzsó viszont még feltehetőleg az életük központi része volt. A mai negyvenesek egyenesen áhítattal beszélnek róla, mert az ő gyerekkorukban évente…..
t.smith 2011.01.18 14:32:25
@Matiz: jaja, nekem egy piros dakaros Tatram volt tőlük, és mindig is csorgattam a nyálamat, mert ezeket az építős dolgokat imádtam a legjobban.

Most asszem rendelek is belőlük:
www.montisystem.sk/index.php?cPath=22_23
:)
Nem is kérdés hogy napjaink egyik legnépszerűbb videójátéka a Farmville. Nagyon úgy néz ki hogy a nem is túl távoli jövőben Androidon is gondozhatjuk a virtuális veteményeinket. A játék fejlesztője, a Zynga ugyanis Androidos fejlesztőket keres a San Francisco-i irodájába,…..
Kérem az érzékeny olvasókat, forduljanak el, a nyugalom megzavarására alkalmas, pornográf kép következik: Itt vagytok még? Akkor jöhet még egy szexuálisan explicit tartalmú lesifotó magáról Cindy Crawfordról? A fentiekhez hasonló gyöngyszemekre lehet bukkanni a C64-es…..
t.smith 2010.04.24 01:33:34
@Tomi from Space: ne viccejjé mán. mikor c64-em volt, akkor 16 éves voltam. Akkor arra is felállt mikor egy langyos szellő átfújt a rövidgatyámon, nemhogy a Strip Pokerre... :)))
Futás Monacóban Indulás előtt 2010.03.17 22:54:00
Sziasztok!Tavaly őszi túrámon írt blogom(spanyolkorut.blog.hu) hatására úgy döntöttem, hogy az egyhetes Monaco és környékei kirándulásomat is megörökítem blog formájában. Döntésemhez 3 indok vezetet:Család, rokonok, barátok és ismerősök napról napra tudják követni merre…..
t.smith 2010.03.18 09:37:35
facebook blog Farmville tippek 2010.02.04 14:25:00
Bevezető: Na, egy életre megtanultam, hogy kétszer megnézzem a "Ment és bezár" vagy "Publikál" gombra nyomtam-e vagy sem vázlati fázisban. Alább az eső utáni köpönyeg, de a hozzászólások miatt az eredeti poszt is kint van. Aki regisztrálva van a Facebookon az…..