Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szpeti78

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem az alábbi videót, és mindenben egyet értek vele. Valóban botrány, ahogy az élelmiszerrel bánunk. Abban is igazat adok neki, hogy sokkal több élelmiszer van az üzletek polcain, mint amire szükségünk lenne. Viszont az is igaz, hogy egynémely csomagolási módok nem vagy…..
Szerző: Kathleen Olmstead (Hugh Lofting azonos című műve nyomán) Cím: Doktor Dolittle és az állatok (The Voyages of Doctor Dolittle) Fordította: Farkas Krisztina Kiadó: Alexandra Kiadó Oldalszám: 168 SPOILERMENTES ÍRÁS! A Klasszikusok könnyedén sorozat legújabb tagja a Hugh…..
Mikor tegnap kiraktam a posztot a metróról, akkor nem vettem észre, hogy a BKV 11:25-kor már ki is adott egy közleményt. Amúgy ez a bajuszos csávó a plakáton tényleg mindent visz, írta is valahol valaki, hogy ő lehetne Budapest logója. Lényeg az, hogy a felüljáró építése…..
Kirívóan ízléstelen borítóval jelent meg a legújabb Lawrence-könyv, ez a tigrisen lovagló bikinis nő szörnyen néz ki. Szerencsére ha elektronikusan olvassa a könyvet az ember, akkor csak egyszer látja, nem kell naponta szembesülni vele. Ennél csak a második kötet borítója…..
A Viasat3 saját gyártású, de dán liszensz alapján készített valóságshow-ja, az Éden hotel a csatorna egyik legsikeresebb műsora, nézettsége átlag feletti, és fényesen igazolja, hogy nemcsak a közönség bevonásával (lásd még sms-szavazatok) készített reality-k lehetnek…..
Egyre többször jutok arra, milyen jó lenne, ha egyszerűen stoppolni lehetne a flash bannereket, mintha csak videók lennének. Egyrészt zavar a gondolat, hogy nyitva van egy site, ahol a bannerek pörögnek ezerrel (tudom, hülyeség), másrészt pedig zavar az olvasásban, meg a…..
Irtó régi ez az ötletem, nem is tudom, miért nem írtam le eddig. Lehet, hogy meg akartam valósítani?... Hát mostmár nem, úgyhogy közkinccsé teszem, hátha valaki lenne olyan jó, hogy megcsinálja.Szóval az a gond, hogy az egészséges étkezést az iszonyú sok pénzen túl az iszonyú…..
Nem nagyon tudok egyedül aludni, szerencsére ritkán vagyok rákényszerülve. Ilyenkor kivackolok a tévé elé és úgy próbálok elaludni. Viszont nehéz ügy, mert a képernyő villódzik, a hangerő meg váltakozik, főleg a reklámok alatt.Úgyhogy szerintem hozzám hasonló problémákkal…..
szpeti78 2009.04.03 08:54:31
Walt Mossberg az a fickó, akit őszintén tudok gyűlölni. Elsőként kapja meg az Apple kütyüjeit tesztelésre. Cikket írhat belőlük még a megjelenés előtt. Kapcsolatban áll Steve Jobs-szal, ha elakad a telepítésben, felhívja és telefonos segítséget kér tőle. Te jó ég, milyen…..
Vannak értelmetlen szabályozások, vannak túl szigorú törvények, vannak érthetetlen dolgok a mindennapjainkban.  Miközben többé-kevésbé szabadon lehet árusítani cigit, alkoholt, aközben ezek reklámozása erősen szabályozott. Igazi kétszínűség, mert ha káros, tiltsák be,…..
Subba A tökéletes Edda-videó 2008.03.07 14:54:00
Szinte beleborzong az ember ha kimondja: huszonkét éves az alábbi felvétel. Edda - Gyere őrült, az 1986-os Sport Aid segélykoncerten, és ami a legjobb, hogy ennek megfelelő fellépőruhában tolja Atis és csapata, szóval egy felesleges ötpercet megér így péntek délután.. ..
Caroláékkal kimentünk az Ecserire, részben kolbászt tesztelni. A helyszín ideális, a közönség nekünk megfelelő, az asztalterítő – rajzszöggel lefogatott műanyag, természetesen – kellőképpen mocskos. A tálcának használt papírdobozt is támogatjuk, jót röhögtünk a…..
Az elmúlt hetekben jól megszolgált szabik miatt takaréklángon égett a blog, de most újult erővel merítünk a netes játéktermésből. Ezen a héten kísérleti jelleggel olyan játékokat mutatunk be, amelyek valamilyen régi, C64-es vagy amigás nagy kedvenc újraélesztései.…..