Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rádió K

12 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új állomására érkezett a kőbányai városrészek lakossági fóruma. A tavaly év végén a Pongrácz lakótelepen megtartott civil gyűlés után szerda délután az Újhegyi régió új Közösségi Központjában tartott beszámolót Kovács Róbert polgármester, a térség önkormányzati…..
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
E-mail cím: kobanyaradio@gmail.comTelefonszámunk: 06/30 421-6181 (Főszerkesztő)Web: www.kobanyaradio.blog.huFacebook közösség: www.facebook.com/RadioKobanyaÜzemeltető: Kispesti Tudásház KözalapítványFőszerkesztő: Ifj. Nosz JánosHangmester: Buga Péter..
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
A Kőbányai (web)Rádió gondolata már egy éve foglalkoztatja az alkotókat. Most azonban elszántuk magunkat és megalapítottuk a Kőbányai Archív Rádiót. Miért is archív? Mert az élő adás mellett (melyet egy központi rádióból adunk) a kőbányai híreket, műsorokat, riportokat,…..
Kőbánya lakossága az elmúlt évtizedben 100.000-ről 75.000-re csökkent. Elsősorban a jól kereső, magasan képzett emberek költöztek el. Az értelmiségi réteg elvándorlásának megállítása elsősorban az itt élők érdeke. Éppen ezért kiemelt cél, hogy a fővárosi…..
Május 19-én Szombaton volt a Bóbita óvoda hagyományos programja a Bóbita nap. A színes programon tele volt az óvoda kertje, ahol arcfestés, bohóc, az Óvónénik vására, ugrálóvár, sportverseny, tombola nyeremények és sok más érdekes program várta a…..
Drága bloggerek! Eljött az ideje, hogy több mint fél évvel az új Blog.hu admin bemutatkozása után véglegesen átálljunk az új rendszerre. A régi felület fölött fokozatosan veszi át az uralmat az új, amit már jelenleg is lényegesen többen használtok. Az átállás során…..
FIGYELEM! ADÁSUNK ELSEJÉIG KÖLTÖZÉS MIATT SZÜNETEL!2012. Június elsejétől lesz ismét teljes nap hallható a Rádió Kispest adása. Stúdiónk költözik, és nagy változások lesznek a rádió működtetésében. Stúdiónk elsejétől a Csokonai utcában üzemel, a sokak által jól…..
Elkezdődhet a kertészkedés a főváros első közösségi kertjében. Tegnap ünnepélyesen is megnyitották a Vass iskola melletti 26 parcellás zöld területet Kispesten.A megnyitón Gajda Péter polgármester beszédében az önkormányzat zöld-programjait hangsúlyozta, míg Rosta…..
Korábbi ígéretünkhöz híven következzen hát az újhegyi Mélytó mai arculatának kialakításáról szóló beszámoló folytatása! A fotók segítségével nyomon követhetjük a ma már szinte észrevehetetlen színpad építésének folyamatát, az elmúlt évtizedek alatt…..
Pénteken (május 18.) hagyományosan kiállítással nyílik a rendezvénysorozat a Társaskörben. A kiállítás témája: Kós Károly és családja. A Wekerlei Pódium koncertjét ezúttal nem a Munkás Szent József Közösségi Házban, hanem a Kós Károly téren, a zenepavilonban…..
A héten egy újabb kiállítás nyílt a Kálmán Imre Kulturális Központ emeleti galériájában. A Köztéri Szobrászat című tárlat a január 19-i megnyitót követően egészen február közepéig lesz látható.A megnyitó ünnepségen számos műkedvelő érdeklődő megjelent, hogy…..
A hajózás kezdeteiről láthatnak kisfilmet az érdeklődők január 19-én, csütörtökön 18 órától a Balatoni Filmklub következő vetítésén a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet és Könyvtárban. A januárt 5-én indult nyilvános vetítéssorozat keretében…..
Évszázadokon keresztül Juzcar hófehér házaival csak egy volt a sok andalúz település közül. Andalúz hegyek között, hol a ház hupikék, ott laknak ők a törpikék....   Mígnem 2011 tavaszán a Sony felkereste a város vezetését, hogy a Hupikék törpikék film reklámozása…..