Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azzigen

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a szavaztatás ezekben a pillanatokban válik divatossá, mi sem maradhattunk le a „zinternet” eme csodálatos lehetőségéről. Elkezdtük kiírni a mi szerény kérdéseinket és egyelőre tetszik, hogy van hajlandóság a nyomkodásra. Persze soha sem lehetünk biztosak az…..
azzigen 2007.12.31 16:59:20
Részletesen beszámoltunk a minap Chris Simon bűncselekményéről és bűnhődéséről egyaránt. Mindazonáltal a tsn.ca mintegy a kedvünkért összeszedte a National Hockey League történetének leghosszabb eltiltásait. Látszik, hogy az organizátorok egyre keményebben büntetnek,…..
Újra és újra eldobom az agyamat az emberi hülyeség határtalanságának láttán. A kerékbilincset alapból egy nagy marhaságnak tartom, de ha valaki akkora tahó, hogy leparkol egy buszmegállóban, akkor arra miért az a megoldás, hogy még le is bilincselik a kocsit, nehogymár el tudjon…..
Új MÁV blog Utas=paraszt? 2007.12.10 07:50:00
Utas=paraszt? Újabb kifejezést kell megjegyeznünk!Kedves Megint állunk vazze oldal üzemeltető!Arra gondoltam, hogy az Ön által üzemeltett oldalon érdemes lenne megjelentetni az alábbi esetet:A Budapest Keleti pályaudvarról 2007. december 6-án 17:55-kor induló, Sülysápig közlekedő…..
Íme kedvenc szeptemberi sztorink, hogy jól induljon a nap Önöknek is. Alant egy olyan levél következik, amiből egyfelől nem hiányzik az erotikus töltet, másfelől bemutatja, milyen az, amikor valakit véletlenül auchanos eladónak néznek, harmadfelől kijelenti, hogy a vevők hülyék,…..
Úgy tűnik, az Á la Carte koncepciója megbukott, a tegnapi adás volt a legrosszabb az összes közül. Az asztalnál ülőknek kábé az első tíz perc után sikerült megállapítaniuk, hogy vitapartnerük virtuális valóságban él. Innentől be is halt az egész. De nem lepődtünk…..
azzigen 2007.09.14 20:18:14
Kifent szikével ültünk le A Társulat újabb része elé, a múltkor megdicsértük, de hátha akkor csak véletlenül volt jó. De úgy látszik A Társulatot nem akarják elrontani valahogy. Nem mondom, hogy örökké nézném ezt a szokásos válogatásos, realitys dolgot a fahangú…..
2006. augusztus 24-e óta a Nyugati pályaudvarnál felállított peronkapuk meghozták a várt eredményeket. Az azóta eltelt időszakban közel 130 M Ft többletbevétel keletkezett, ami a jegypénztáraknál 10%-os, a jegykiadó automaták esetében 12% bevétel növekedést jelent. A szigorúbb…..
Gábor küldött édes kis fotókat. Egyik szemünk sír a másik meg röhög. Sziasztok   2 témában is szeretnék csatlakozni hozzátok.   Képeket is küldök.   Azt hiszem, az egyik legdöbbenetesebb kép, amit valaha is láttam. A Pestlőrinc MÁV-állomáson a kedves utasok…..
"Az első félidőben sokkal jobbak voltunk ellenfelünknél, több helyzetünk volt, veszélyesebbek voltunk és uraltuk a mérkőzést”. Na, vajon melyik edzőbá’ értékelte így csapata teljesítményét? Hát persze, hogy az otthonában 0-5-re végző Pellegrini, akinek azért…..