Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Józanparaszt

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BorBoy Tokaj, a zseni 2011.05.28 17:27:00
Amikor Jancis Robinson jó egy éve Szepsy-borokat kóstolt az első VinCE-n, lelkesedésében arra ragadtatta magát, hogy Szepsy Istvánt lángelmének nevezze. Ezzel – már csak honfiúi meggyőződésből is – mélységesen egyetérthetünk. Robinson lelkesedése azonban eszembe…..
A svédek meglehetősen sokat tudnak felmutatni tömegközlekedés-fejlesztés területén 2010-ben. Csak pár a fontosabbak közül: villamostenderek és villamosvonal Stockholmban, új villamosszakasz Norrköpingben, új 250 km/h-s sebességre alkalmas vasúti szakaszok. A vasúti…..
Józanparaszt 2011.01.01 19:25:26
@is: Csak éppen ez egy vasúti alagút és nem metró. Nagy különbség, pláne árban...
Völgyi Attila, amikor épp nem fotóriporterkedik, akkor jártában-keltében a telefonjával kattintgat képeket. Például a Kossuth Lajos utcában, amelynek arculatáról már sok rosszat írtunk sokan, de azt hiszem az a mélypont, amit most szúrt ki:   Elôbb gyönyörű rozsdás…..
Még mindig világméretű hisztéria övezi azt a tényt, hogy szabálytalan góllal tudta csak kiejteni Franciaország Írországot a 2010-es világbajnokság pótselejtezőiben. Bizonyára mindannyian hallottunk már a részletekről. A két meccs alapján döntetlenre végződött a…..
Józanparaszt 2009.12.01 11:22:57
@Chastar: Azért, hogy a meccset ne törjük darabokra, el kell fogadni a bíró ítéletét és a végeredményt, mint megmásíthatatlant, de büntetést lehet hozni utólagosan a szabálytalankodókra, olyanokra is, akik nem befolyásolták érdemben a meccset, de magatartásuk, sportszerűtlen viselkedésük ezt megkívánja. El lehet őket tiltani, pénzbírsággal lehet őket sújtani, de ez nem jelenti a múlt megváltoztatását, hanem sokkal inkább a jövő védelmét. El kell venni a kedvét a csaló, agresszív és szimuláns a sportszerűtlenségtől.
bodoky Patthelyzet a Tubesen 2009.01.27 20:01:00
Felperesi beavatkozóként szállt ringbe a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa a tubesi NATO-lokátort elutasító civilek által a Honvédelmi Minisztérium ellen indított perben. A civilek a NATO-radar építési engedélyét támadták meg a bíróságon. A zöld ombudsman hivatala…..
Józanparaszt 2009.01.29 10:03:36
Mónika komplikáció nélkül megszülte gyermekét, akinek a Miranda nevet adta. Az újdonsült anyuka  5. osztályos, 11 éves, 1997-ben született. 3 év múlva, 8. osztályban meg is fogja kapni a tananyag keretében a szexuális felvilágosítást ... Innen a hűvös irodából…..