Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AS ROMA

0 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
AS ROMA 2013.01.20 12:53:07
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
AS ROMA 2013.01.18 23:45:31
@guriga75: értem majd megkel még gondolni :D
AS ROMA 2013.01.18 23:48:06
AS ROMA 2013.01.19 08:44:08
@Michael Schumacher 7 World Champions: köszi hát van ami tetszik meg van amit nem fogok megrakni úgy se de egy párat ki szedek belőle remélem pont a jókat:D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! " (Afterforever)..
AS ROMA 2013.01.07 23:10:29
@Dabii™: pedig néztem V bede én ilyeket nem tudok sajnos van még vmi jó korongod esetleg?
AS ROMA 2013.01.07 23:20:22
@Dabii™: látom de érted a korongot
Olympia-Klagen H
Hamburg-Eisbaren H
Frölunda-Lulea V
Chomutov-Vítkovice V

ezt szerinted érdemes megrakni?
AS ROMA 2013.01.07 23:27:10
@Dabii™: értem:D most kezdek a kornogra rá térni aztán nem sokat tudok rólluk aztán ilyen hiányzókat hol udsz nézni meg akk mit lenne érdeme rakni ezek közül ?:D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amelyik kimetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet." (pannonymous)..
AS ROMA 2013.01.07 21:32:52
@SunsetBoy: grat:D hnapra vmi korong nincs a tarsolyba? :D
AS ROMA 2013.01.07 21:53:02
@SunsetBoy: hát igen van szépen azért is kérdezem a szakértőket hogy nincs e egypár ami jó lehet:D így előre láthatólag sincs vmid?:d
AS ROMA 2013.01.07 22:27:33
@Buldozer99: engem érdekelne :D és am korongoal szoktál nyerni mert én nem nagyon értek hozzá aztán vmi jó tippek nem ártanának:D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával hanem mindig a…..
AS ROMA 2013.01.04 22:19:55
@quaresma7 / RGIII: hát igen ez a kupa elég furfangos is lehet de azért köszi én is próbálok majd vmit nézegetni:D
AS ROMA 2013.01.04 22:25:24
@juve25: grat!!:D mi volt még rajta?:D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Találja meg mindenki a saját békéjét, és töltse szeretetben az ünnepeket !..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY ")..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, sohasem talál kedvező szelet" (doyen)..
AS ROMA 2012.12.22 09:58:40
@Vangelisz: remélem vág mert én is raktam hendibe H ra. meg a genovából két ember ki sárgáza magát a múlthéten.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    ""A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie,…..
AS ROMA 2012.12.19 22:34:33
AS ROMA 2012.12.19 22:44:11
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
AS ROMA 2012.12.02 17:36:18
@sconto: nem ártana ha beindulna a Cardiff. linket nem tudsz dobni?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " /ÁCSY MILÁNY (72)/..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " ... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
AS ROMA 2012.10.11 21:46:49
@WinAllDay: üdv és grat a nyereményhez:D
AS ROMA 2012.10.11 21:57:29
@José Callejon: hát igen a Német Török mecset én is mondom mellé a Magyarok Svájc meg U21 Angolt néztem. egyedül az Angol U21 amiről nem tudok semmit hogy érdemes e megrakni vagy vmi.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: Bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával hanem mindig a…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli"  (bukméker no.1)..
AS ROMA 2012.07.07 19:11:01