Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fáZoltán

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A május óta zajló hongkongi tüntetések sajnálatos módon mára elérkeztek arra a kezdetben még csak hipotetikusnak tűnő ponthoz, amikor valóban felmerült a kínai hadsereg bevetése, ami potenciálisan akár egy következő tiennamen térihez hasonló eseménysorozathoz vezetne. Ezzel együtt a hadsereg…..
fáZoltán 2019.08.18 09:21:37
@MAXVAL bircaman közíró: Istenkém de kva unalmas az okosnak gondolt libsizős zagyvaságaidat olvasni mindenhol! :D Visszamehetnél már a rétre fűvel tömködni a pofád. Ugyan azokat a frázisokat kérődzöd vissza mindenhova nem veszed észre?
Idén nyár végén megkezdődtek a KISZ KB, vagyis a Kommunista Ifjúsági Szövetség Központi Bizottság volt székházának bontási munkálatai...
fáZoltán 2018.09.15 20:03:23
Az Expanse volt a 2016-os év legjobb sci-fi-je, nem véletlenül írták róla, hogy a Battlestar Galactica és a Trónok harca szerelemgyermeke. Aki eddig kihagyta, és van neki Netflix-előfizetése, álljon neki, este meg jöjjön ide vissza kommentelni, nagyon kíváncsi vagyok, darálva milyen élmény az első…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
fáZoltán 2016.10.25 08:14:45
@manson karcsi: Te jó világ, mik vannak itt fent..!!!!! +110%-on indul emiatt a reggelem :D
(nem, soha nem hallottam erről az oldalról pedig régóta keresgélek régi játékokat a a Blade runnertől, iwar-ig, daytona race.....)
A korai emberfélék kritikusan kicsiny csoportja túlélő lett, noha nagymértékben örökített utódaira genetikai fogyatékosságot. A Sebezhető emberféle-elmélet kibogozza az ellentmondást. 3,2 millió éve élt Australopithecus afarensis-gyermek (rekonstrukció) Nagyon távoli, több…..