Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrvader

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Mr. Vader függővé vált, nekiállt végigolvasni a korábbi posztokat és egy tavaly júniusi írás kapcsán fejtette ki néhány napja a gondolatait.Én nem tartom magam bloggernek, mivel nem tudok semmilyen rendszeres tevékenységet huzamosabb ideig fenntartani, mármint ami nem érdekel…..
mrvader 2011.02.23 07:38:02
Azoknak akik érdemben szóltak hozzá, köszönöm, nyilván az én véleményem sem abszolút igazság, nekem is hasznos mások véleményét olvasnom.

Szintén köszönöm minden "egyéb" posztolónak, bizonyítást nyert a tézisem, miszerint fostok a bennetek lakó állattól, és a valóságtól.
Ezt aztán ilyen bejegyzésekkel próbáljátok palástolni, hogy "a posztoló cigány", "menj ki a cigánysorra", "ez szar", a posztoló hülye", stb.

Az egy-két értelmes hozzászólástól eltekintve, komolyan, nem vagytok képesek többre? Nem kell egyetérteni, de ez nem stílus...

Nem kell itt semmilyen nagy összeborulás, ahogy egyikőtök írta. Nem volt célom "újra előhozni a cigányozást" sem. (mellesleg a stílusod csak a fantáziátlanságodról árulkodik) De legyünk reálisak!

Nem vagyok cigány. Nem mondtam, hogy nekem ne lennének előítéleteim, és azt sem, hogy ne lennék rasszista. Ha megfigyelted többes szám első személyben írtam, nem vagyok biztos benne, hogy tudod, ez mit jelent, ezért leírom: azt jelenti, hogy MI. Mármint te meg én, meg mindenki más akivel egy közösségben kell élnem (nagy közösségünk: Magyarország).

Javasolnám minden rövidlátónak, hogy vegyen szemüveget, vagy hajoljon közelebb a monitorhoz, ezen kívül ajánlom az ÉRTŐ OLVASÁS NEVŰ CSODÁT.

Komoly elégtételt érezhet az, aki kiragad egy-egy mondatomat, félmondatomat, de ez is csak őt minősíti.

És végül a "húsz év múlva" posztra reagálva: ha így folytatjuk, akkor húsz év múlva, ez itt nem Magyarország lesz, és magyaroknak hírét sem lehet majd találni.
mrvader 2011.02.23 20:27:51
@ulpinus: Ja, mindig így csinálom, ki kéne próbálnod...
@CD-R80: Nem szónokolok, mert nem tisztem, de nem vagyok semmivel kevesebb, mint ahogy több sem senkinél...ó, vagy mégis, mondjuk nálad, mert még a net anonimitásában is megadom az alapvető tiszteletet a másiknak...
@mohopasi: Kiváló a humorod. Cinizmusból jeles, elértél vele valamit? Jobb a közérzeted? Netán kielégültél? Mert akkor egészségedre.