Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Suettyoe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alkotmánybíróság friss határozata kiterjesztette az adatigényléssel kapcsolatos eljárási garanciákat a nemzetbiztonsági szolgálatokra. A döntés szerint a szolgálatok főigazgatói a náluk lévő adatokról szóló tájékoztatást csak akkor tagadhatják meg, ha a védett érdek…..
Suettyoe 2014.01.18 11:56:28
@Húsleves: Hogy szólítasz Te embereket? Mekkora gyűlölet van benned?
Suettyoe 2014.01.18 17:17:51
@Húsleves: Nem, nem érted jól. Én hozzád szóltam, a benned lévő gyűlöletről kérdeztem. Egy szóval nem említettem a gyilkosokat (evidenciának tekintve az ő defektusukat.)
Én csak azt nem értettem, miért férgezel le embereket.
Ezek a szavak, mint a féreg, ajvékolni, nálam már erősen kapcsolódnak valami olyan világlátáshoz, amit nem tudok megérteni. Viszont újra és újra megijeszt.
Pár hete a Szexről Szabadon blogon Miért kell a szexhez diploma? címmel jelent meg bejegyzés, ami azt a kérdést feszegette, miért indul előnnyel egy diplomás férfi a társkereső oldalakon, akár alkalmi, akár hosszú távú kapcsolatot keres. Ott csak találgattak, pedig…..
 Egy éve ilyenkor, embernek aligha nevezhető ragadozók csaptak le a nagyszüleim házára. A rablótámadás következményeibe belehalt az anyai nagyapám, majd nem sokkal később a nagymamám is. Azóta megkerültek a tettesek (hogy miként, azt most nem részletezem) és most a…..
Suettyoe 2012.01.03 17:14:46
@BK10000: Te sem nagyon értetted meg a "Megyünk lopni" című szám üzenetét.....