Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lorenzo

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
lorenzo 2016.08.07 18:39:56
@Kenicsiro: ez nem menekültsimogatás, hanem egyszerűen nem értünk egyet azzal, hogy 80 milliárdért a mi pénzünkből menjen a faszom gyűlöletkeltésre...
és a sport az egy olyan dolog, aminek van ez a sportszerűség nevű mellékhatása, tudod...
ezt én úgy érzem, mintha az 1984 zajlana a saját szemeim előtt
(tehát a lipsigeci belelátja a nemzethalált)

ha 2018-ban is ez lesz, megint eggyel kevesebben leszünk...
már 2x igértem, de most meg fogom tenni
igen, lehet elmúltnyócév, "meg lehet tenni, el lehet menni"...gyerünk, csináljuk meg...
féééééregség...
itguru ittasellátó i'm a believer 2013.07.26 04:20:26
programozó vagyok...asszem "ízig-vérig"....és erről nem az győz meg, hogy tele van varrva bitekkel a bal felkarom...épp fordítva: az csak egyfajta kifejezése ennek...az sem, hogy jóval több, mint a fél életemet ennek szenteltem, pedig még középkorú sem vagyok(és mellesleg a…..
nálam, mint it-gyerkőcnél ez szakította el a madzagot a konkurrenciánál (ez most belső it-s, de belül ez egy 500-as server error, elég beszédes tartalommal){"ExceptionDetail":null,"ExceptionType":null,"Message":"Could not allocate space for object 'dbo.Entry'.'IX_Partition' in database…..
Bónusz Brigád Dal (by Kátai Tamás) by bonuszbrigad ..
lorenzo 2011.09.02 22:11:46
@lorenzo: ja és persze ő is zeneszerző
(valamint gitáros és dobos :)
Huuh, ez a mondat minden férfi és nő számára ismerős, bár még olyat nem hallottunk, hogy lánynak mondták volna az ominózus mondatot. A barátzónából nincs menekvés, ezt már Joey is megmondta a Jóbarátokban.régen történt az eset, 12 éve...nagy szerelmem volt a lány..annyira…..
Van egy olyan elmélet, hogy azért van hétévente hullámvölgy a kapcsolatokban, mert hogy hétévente cserélődnek ki teljesen a sejtjeink, és akkor már egy porcikánkban sem vagyunk azok, akik voltunk hét évvel azelőtt. A történet szereplői egy szörnyű baleset kapcsán gondolták…..
w Nem a haverom a kalauz 2007.09.03 05:30:00
Jó reggelt, kellemes hideg évszakot kívánok. Nem, Magyar Gárdából elég volt ennyi, és a magyar Star Wars Kid fotómontázsa sem érdemes szóra. A Gárdáról már megmondtam és fenntartom, azt meg igen szomorúnak találnám, ha mostantól úgy működne az országos politika, hogy…..
lorenzo 2007.09.03 07:26:13
parancsolj árpi, itt a link
www.pecsinapilap.hu/?id=13491

A lényeg ennyi:
"A népszerű filmszínész terrorizálja párját, Katie Holmest – állítják a bennfentesek. Cruise ugyanis megtiltotta neki, hogy szoptassa kislányukat, Surit. Az állítólag ártó anyatej helyett ugyanis "szcientológusfőzetet" adnak a babának, a legszigorúbb felügyelet mellett."