Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorkä

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
Ez az ember, aki szakítás előtt egy héttel még hiszti- és féltékenységi jelenetet rendezett, mert hiányoztam neki, ez az ember ilyen hideg e-mailt ír nekem egy hónap után.Sziasztok!Nem kezdem blogos közhelyekkel a történetet, csak mondom, hogy elég hosszú lesz a sztori. Kicsit…..
dorkä 2011.02.19 22:45:10
Szia, üdv a csapatban!
Sokan vagyunk egyedül, nem a legjobb állapot, d ez van.
Azt mondtad, hogy túlzottan naiv vagy, kiadod magad és hogy néha csapongsz. Figgyantás, az első kettővel én is így voltam régebben, és határozottan állíthatom, hogy lehet orvosolni a problémát, idővel az ember sokkal magabiztosabban mozog az életben. Tény, hogy te sem vagy már tini, de ez változhat, viszont csak ha te is úgy akarod. Elkezdesz gondolkodni, hogy vajon miért is érzed úgy hogy a végén soha nem kelessz a pasiknak, ha neked lenne szükséged barátra, nincs ott senki. Kik ezek az emberek? Ismered őket igazán? És ők menyire ismernek téged...mert lehet órákig a dolgainkról beszélni a másiknak, ha az valahogy mégsem rezeg velünk együtt. Úgy érzem, hogy kapaszkodsz, olyan kapcsolatokban látsz rációt, jövőt, ami nem feltétlen működőképes. Szerintem próbálj meg kicsit magaddal foglalkozni, rájönni, Te ki vagy, mik a vágyaid, miben vagy jó, mit szeretnél igazán-pasi témán kívül-és egy kicsit megélni a saját életedet, megmutatni magad a világnak, de hangsúlyozom, elsősorban azért, hogy végre azt érezd, hogy minden atomodban ÉLSZ! Érezned kell, hogy mire/kire van szükséged, és ha úgy alakulnak a dolgok, hogy ezt megkapod mindenféle belemagyarázás, és megalkuvás nélkül, akkor el lehet kezdeni gondolkodni a továbbiakban és esetleg még mélyebb rétegeidet feltárni a másik előtt.
Ne csüggedj, inkább tuningold magad, annyi célod lehet/van, és minden egyes akadály legyőzésével nő az egód! Próbáld ki, magad miatt:)!
Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal.  Sziasztok! Nem rég óta követem a blogot...talán idevág, ami velem történt, történik. Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal. Az elmúlt 7-8 évben, mióta gyerekek vannak itt is ott is, rendszeresen…..