Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puffy100

8 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégem ezúttal Zoly (Otherworld.hu) és Dancsó Péter (Fakultatív.com). Pétert operatőrként dolgozik és leginkább talán a Videómánia sorozatból ismerhetitek, ahol vicces videókban mutat be kevésbé jó magyar filmeket. De készít timelapse videókat és kisfilmeket is, szóval…..
Egy jó két hónapja merült fel bennem a hirtelen ötlet, hogy az ez évinyaralást hozzuk előbbre és mi lenne, ha egybekötnénk az áprilisbanmegtartandó divízió 1 jégkorong világbajnoksággal, amit Szlovéniábanfognak megtartani. Az ötletből utánajárás, az…..
A korábban meghirdetett közös találka nagyon jól sült el, remek embereket ismerhettem meg. A résztvevők névsorát itt nem akarom leírni, majd beírják a kommentekbe, ha úgy gondolják. Köszönöm a közös estét, remélem nem ez volt az utolsó! :) ..
Még a Karamalz bejegyzésem kapcsán ajánlották többen is, hogy próbáljam ki a Somersby cider-t. A Borsodi Friss almás lötty nagy kedvelőjeként természetesen megfogadtam a tanácsotokat és valóban, ízletes egy ital, azt kell mondjam. Azért jóval komolyabb kategória, mint a…..
Bevásárlásnál három sokk is ért. 1. Már nem papírtokos volt, hanem rendes műanyagtokos. 2. 199 forint volt az ára! Ez már 50 forint helyett 100 forint filmenként! BOTRÁNY! 3. Volt egy halom "Kivérezve/Végső Stádium" kombó, de voltak még olyan filmek is, hogy…..
Gratulálok minden kreténnek, aki más emberek szórakozását hátráltatja és elrontja. Ebben ludasak azok is, akik megnézik az ilyen legalja felvételeket, mert ha nem néznék, nem kameráznának.Hollywoodnak elege lett a magyar kalózfilmekbőlPremier szempontból azt hiszem az utóbbi…..
Mindent Rólam! Íráskás 2011.04.04 20:38:50
 Ez tök fura. Itt ez a blog és folyamatosan ingerem van rá hogy írjak. A baj csak az, hogy nincs miről. :D Ez annyira nem is nagy baj, mert azt jelenti, hogy rendben az életem és minden megy a maga útján, szépen folyik, csordogál. Kicsit félek, mert mikor minden ennyire jó, akkor…..
Mindent Rólam! Bambi 2011.04.01 21:23:22
 Van egy rohadt jó kis videó. Grat srácok, ügyesek vagytok:D  ..
Mindent Rólam! Álmosan 2011.03.30 21:47:00
 Tegnap nem írtam, mert nem volt kedvem.:D Meccset többnyire néztem és azon gondolkoztam, miért nem tudnak mindig így játszani? Jó volt magyarnak lenni a vereségtől függetlenül is... Éjjel meg pankrációt néztem.Látványos, ugyanakkor nekünk okos európaiaknak megmosolyogtató,…..
Mindent Rólam! 2011.03.27 22:17:00
 Meg is érkeztem. Jaj de utálom az esőt... Főleg sötétben és esőben vezetni... Miért nem bír már egy picit jó idő lenni? Miért kell hétvégére elromlania az időjárásnak? Április 16-17-re remélem helyre jön az idő, mivel egy kis utazást találtunk ki. Szombat délben…..
Mindent Rólam! Tetkó 2011.03.26 16:58:00
 Megtörtént! Megcsináltattam, amit már régóta szeretnék.:) Itt van:  Tudom nem a legeredetibb, de már akkor akartam, mikor azt sem tudták sokan, hogy mi az az alkartetkó:)               Hamarosan menek a…..
Mindent Rólam! Magyar-Holland 2011.03.25 21:06:00
Nézem ezt a Magyar-Hollandot és megint egy dolog jár az eszemben. Mit kapnak ezek a fiúk holnaptól a sajtótól. Itt nálunk, piciny országunkban nincs közép út. Vagy igen, vagy nem. Ezt a két kifejezést ismerik a magyarok. Mit megnem adtunk volna a selejtezősorozat elején, ha valaki…..
Mindent Rólam! Mai adag:D 2011.03.25 18:13:00
 Hát tulajdonképpen semmi sem történt velem az utóbbi két napban, ami olyan nagyon érdekes lenne. A szokásos mókuskerék. Reggel kelés munka este haza. Tegnap este a barátnőmmel voltam és pihiztünk. Szerintem rajta is kezd kijönni a tavaszi fáradtság, ami engem már hetek óta…..
Mindent Rólam! Köszöntő 2011.03.23 21:46:00
 Hát úgy néz ki elkezdtem én is a blogolást.:) Nem tudom mi lesz belőle, vagy csinálom-e rendszeresen, majd kiderül. Arra gondoltam, hogy ha történik valami rendkívüli velem, vagy foglalkoztat valami, arról írok. Meglátjuk, mennyire működik...
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..
Puffy100 2011.02.19 14:59:43
@TheClownPrinceofCrime: Egyet értek! Eleve maga Batman is a Dc-nél jelenik meg. Amiben a "DC" a "Detective Comics"-ből származik, ami a legrégebbi képregény amerikában. És ahol a lényeg nem a szuperhősökben van, hanem az "egyszerű" embereken, akik felülemelkednek a mocskon. Mindezt úgy mondom, hogy nem rajongok Batman-ért. Egy "kritikusnak" legalább ennyit érdemes volna tudnia. Szerinte akkor pl. Pókember is egy vicc, mert ne akarják már bemagyarázni, hogy egy embert megcsíp egy pók és akkor ő falonjár meg erős lesz? Ennyit a mai magyar médiáról...