Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Btoms

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszkisdoboz 137. Pofa be! 2013.08.03 13:00:52
Azt sem tudom, hogy hol kezdjem, hogy a nyájas Olvasó ne zavarodjon már teljesen össze. Az eljáró katonai ügyész, dr. Drávay Balázs főhadnagy amint végzett a szabadságával (ó, bocsánat! Bokros teendőivel.) még tanúkihallgatásra és – immáron harmadszor - iratismertetésre is…..
Btoms 2013.08.04 10:31:18
@Becsületes brigantik:
Teljesen egyetértek veled, össze kell fogni és közösen eltakarítani ezt a mocskot, amit Orbán és bandája teremtett. Nem meghúzni magunkat, vagy menekülni kell, hanem aktívan és együtt tenni ellene. Aki besimul a rendszerbe, remélve, hogy túléli, vagy elmenekül, az az Orbán rendszert támogatja.
Btoms 2013.08.04 10:26:33
Kedves László!

Nagyon igaza van, utolsó mondatai egy-az egyben az én sorsomra is vonatkoznak.
Több mint 17 év többször hivatalosan is elismert köztisztviselői munka után a közigazgatás átszervezése (központosítása és közvetlen politikai irányítás alá helyezése)okán az erős narancs hátszéllel a volt hivatalom vezetői posztjába helyezett személy előbb minden módon megpróbált ellehetetleníteni, majd kihasználva a leépítést előíró kormányrendeletet elküldött. Elvették a hivatásom és az egzisztenciám, többször megaláztak, nehéz helyzetbe hozták a családomat. Én sem adtam fel, és annak ellenére, hogy "magas" helyről azt tanácsolták, ne pereskedjek, hanem húzzam meg magam, elindítottam három pert. Ebből egyet jogerősen, egyet pedig még nem jogerősen megnyertem, a harmadik egy pofátlan átverés miatt még folyamatban van, most épp a Kúria dobta vissza II. fokra.
A lassan már két éve tartó ügyek és a közben velem szemben bevetett jogtalan és aljas eszközök, mocskolódások megviselnek engem és a családom is, de mindenképp végigcsinálom. Meg akarom mutatni, hogy nem tehetnek büntetlenül bármit bárkivel.
Tisztelem az Ön kitartását, és minél többen szállunk szembe ezzel az embertelen rendszerrel, annál nagyobb esélyünk lesz megszabadulni tőle. Én azóta a pereskedésen kívül szervezett formában aktívan részt veszek az orbánizmus felszámolásában, a rendszer leváltásában.

Kitartást és sikert kívánok Önnek.
 Újabb Szabof1 blogbejegyzés! Ezúton is köszönjük Neki! Kipróbáltam a Link2SD-t: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326Ez eddig nekem tökéletes. Ennek is kell egy ext2 partició az SD kártyán (a méret mindegy), mint a Lagfix+data2SD-nek - ha ez megvan, akkor kell…..
Btoms 2011.02.24 20:14:13
@szabof1:
Működik a Link2SD az SG3-on 2.1 Eclair-al! A legújabb 1.5.1-es verzió már támogatja a második partíción az ext2-n kívül az ext3-at és a fat16/32-t is. Azt írták, hogy az ext partíciókat nem minden rom támogatja, de a fat-et mind alapból.
Meg is formáztam az SD kártyán a második partíciót primary fat32-re, majd feltettem a legújabb 1.5.1-es Link2SD-t és működik. Egyenlőre átraktam az összes játékot, és 43 helyett máris 83 MB a szabad belső memóriából.
Aki használja már régebb óta, írhatna tapasztalatot, mit lehet az alkalmazások közül átrakni (pl. iGO, MyPhoneExplorer, Astro, stb.), mert azt olvastam, nem minden app működik az SD-ről linkelve.
Innen tölthető le a legújabb Link2SD:
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326