Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delfingoka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Otherworld közvetítés eddig nem megy, elhatároztam, hogy majd kommentelem röviden a programot.2:16 Elvileg úgy készültem, hogy 2-től kezdődik a gála, de már 20 perce ruhákat elemeznek22:22 Reklám után végre már benn az előadóteremben. Haladunk22:23 Este csináltam 1…..
delfingoka 2011.02.28 03:48:50
@Bru: Jah nagyon soványak nekem is feltűnt...
A Baad Movies stábbal közösen megint összeültünk és megvitatjuk az idei Oscar szezon úgymond legfontosabb kategóriáit. Ki fog nyerni, kit szeretnénk hogy nyerjen, ki ne nyerjen?A legjobb film kategóriában (a podcast végefelé) spoileresen beszélünk a filmekről, úgyhogy aki nem…..
delfingoka 2011.02.27 08:31:44
@Dj G@ben:
Azt én se értem, hogy a Viharszigetet, hogy-hogy nem jelölték.Pedig ha valamire ki lehet jelenteni, hogy a tavalyi év legjobb filmje volt akkor az a Viharsziget... És évek múlva is emlékezni fog rá aki megnézte.
Amúgy jó volt a podcast...
Freedy te mit gondolsz a viharszigetről?
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..