Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T_Erika

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három éve már csak emlékeinkben él Gary Moore. De a nemzetközi rajongói klub magyar vezetőjének emberfeletti erőfeszítései nyomán elmondhatjuk, hogy az egész világon egyedül mi magyarok ünnepeljük meg évente a nagy gitáros születésnapját. Mert ünnep ez a javából, ahol Gary…..
T_Erika 2014.04.08 16:50:10
@garael: Nemcsak jó memória kell hozzá, de tudom, hogy minden egyes koncertre becsülettel felkészül... Ezt csak így lehet jól csinálni, és neki, mint látjuk, halljuk megy is. :)
Kiadó:Retro Media KiadóHonlap:www.koralforever.hu/zbb/zold_bibor_band Tisztelt Bíróság! Kiss Zoltánnal szemben elfogultságot jelentek be. Ő az a magyar énekes, aki bármit el tud énekelni a heavy metáltól (Iron Maidnem) a stoner rockon át (Ego Project) a hard rock klasszikusokig…..
T_Erika 2012.11.09 08:33:24
@CsiGabiGa: Azért remélem, hogy az "azon kevesek" nincsenek olyan kevesen, illetve, hogy egyre többen lesznek! :)
Elfogultságom miatt , meg azért is, mert a kezdetek óta kísérem figyelemmel a zenekar munkásságát, és tudom, hogy honnan hová... és miből mi lett, - természetes módon ugrok anyaoroszlánként mindenre... ezért bocsi :) A lemezkritikád pedig tényleg ötletes, és alapvetően pozitív, látom, értem, hogy a szeretet vezérelte. köszi :)
T_Erika 2012.11.10 00:09:12
@ArgonX: Csak a borítókép tartalmi koncepciójára volt egy ötletem, mint ahogy írtam is,vállalom, azért engem lehet szidni :) De magát a borítót és a képet nem én csináltam, csak a fotókat belül. Ezért nincs is nagyon mit a lelkemre venni. A betűtípust pedig a kezdetek óta használja a ZBB, nem direkt ide lett kitalálva, ilyen van a honlapon is, ilyen a koncerteken szereplő molinón is, tehát kézenfekvőnek tűnt. De inkább ne nézegesd, hallgasd! :)
EGO Project Első 2011.02.10 23:55:00
Köszönet az EGO Project együttes tagjainak, akik hozzájárultak, hogy főszereplői legyenek ennek a blognak, és ígéretet tettek, hogy beavatnak a csapat legintimebb pillanataiba is! Mivel meredeken vágtatnak felfelé, még idejében meg akarok kapaszkodni.Stílusukat tekintve a „nu…..