Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eze

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napindító örömködés: szokatlan történet naiv ügyfélről és a Lidl-ről. Még sok ilyet.Kedves homár! Már sok rosszat írtak a Lidl-ről, hadd írjak most jót is. Szóval múlt héten a Lidl-ben vásároltunk, egy bartnőmmel és a fiammal közösen, egy kosárban, bár külön…..
Michael Knight Politika, reklám 2011.02.19 20:24:00
Azt hiszem, a termékelhelyezésben rejlő reklámlehetőségeket tekintve csak kullog a politika után a kereskedelmi televíziózás!Olvasom, hogy hamarosan változhat a Barátok közt, miután az új médiatörvény lehetővé teszi a termékelhelyezést a tévés produkciókban. És…..
eze 2011.02.20 08:56:48
[corsac] [2011.feb.19. 20:56]
[New.Person] [2011.feb.19. 16:24]
....Megmondta az Orbán, hogy egyenlő mércével!....

És erre most büszkének kellene lennünk? Mert egy tahó banda belerondított az EU önképébe és emiatt ráirányult a figyelem azokra az országokra is, ahol csak egy kicsike probléma volt a média szabályozásával?
Na hiszen!
Akkor a jelszó: ölj, lopj, paráználkodj, kívánd el a más asszonyát.... és így tovább. Majd a te gusztustalan és immorális viselkedésed miatt megcsömörlik a többi ember és jobbak lesznek.
Vagy mégsem? Esetleg elkezdődik a harc, hogy ha neki szabad, akkor nekünk miért nem? És ezért kell rendet csinálni az egész bagázsban?
Amíg van némi moralitás, addig csak kis mértékben hágják át azt az érintettek. De egy ilyen immorális banda, mint a Viktor vezette Fidesz, teljes mértékben le tudja rombolni nemcsak Magyarország, hanem egy egész kontinens erkölcsi védőbástyáit is.
Ha keresztény lennék, akkor azt mondanám, hogy a Viktor az Antikrisztus. Sokan vannak, akik követni kezdik őt, a hamis prófétát, mert azt hiszik, hogy ő az újjászületett Jézus. Azt hiszik, hogy az általa hirdetett ige ugyanaz, amit Jézus hirdetett. Ehhh.... Nem vagyok keresztény. Nem vagyok az ilyen mítoszok elkötelezettje.
Szóval nem kezdek prófétáskodni, csak csömöröm van az egész bandától. Hogyan tudna egy ilyen banda erkölcsi tartást adni az országnak? Régi történet, nem tudom használják-e még a fiúk ezt a szót, de régebben divatban volt náluk: "gecizmus". "Hú, de nagy geci vagy!" - mondták DICSÉRŐLEG valakire, aki váratlanul aljas módszerekkel tudott valami eredményt elérni. Persze nem ezt a képet mutatják magukról, amikor a médiában a közembereket akarják győzködni. Van a valóság és van a hamis kép, amit a média szakemberek a pártról kiállítanak. Mert a kulcsszó - a média. A reklám. Hogyan kell eladni egy terméket? Hogyan kell feldicsérni azt? Milyen trükkök vannak, amivel el lehet érni, hogy elfogadják az elfogadhatatlant? Ez mára komoly tudománnyá változott, amivel a fogyasztókat képesek befolyásolni. A Fidesz azt hiszi, hogy az emberek számára a politika is ilyen fogyasztható dolog, amit el lehet adni nekik.
Nézz utána, hogy mekkora szerepet játszanak a Fideszben a média szakemberek!
Mekkora a reklám szakma befolyása ebben a pártban!
Döbbenetes.
Mint ahogy a fiúk immoralitása is az.