Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2468

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi kérdés - hiszen régen a kérdések is jobbak voltak - hogy az Index szabadszájú, laza, fésületlen, kamaszos, vagy egyszerűen beteges, trágár férgek gyülekezete? Kicsit meg vagyok rendülve, mert éppen most bizonyosodott be, hogy az utóbbi. A kérdés a mocskos szájú címlapos…..
Ahhoz képest, hogy januári visszatérésről volt szó, az ABC tegnap esti friss promóiból az derült ki, hogy a FlashForward az igen ütős 10. epizód után márciusig lepihen, a hivatalos indoklás szerint azért, mert a csatorna szünet nélkül akarja vetíteni a sorozatot, márpedig hiába…..
Nu, eljött ez a nap is, amit az RTL szépen, tudatosan felépített médiakampányénak köszönhetően már mindenki előre tudott, DUGNI FOGNAK ITTEN, lesz nyögés, testnedvcsere és kikockázott lantosfasz, mert 18-as karika ide, este tíz oda, pélót lóbálni nem lehet kertévén. Az…..
Régi haverunk, a lóbaszó Rodell Vereen három évet kapott a legutóbbi húzásáért, remélhetőleg a sitten megtalálja majd az állati szerelmet, amit annyira keresett! ..
2468 2009.11.05 10:42:04
2468 2007.09.02 23:55:09
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a…..