Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diofasiindamail.hu

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
diofasiindamail.hu 2012.08.07 17:35:31
diofasiindamail.hu 2012.08.11 20:17:04
ja
diofasiindamail.hu 2012.08.11 20:28:25
Kis túlzással az első nagyobb írott kritikám volt ez a film. Természetesen ez előtt is írtam már dolgokat, de ez volt az, ami teljesen megemésztette az agyamat. Ez nem más, mint a Kis Vuk és voltam olyan beteg, hogy újra végignéztem pár év kihagyás után... Bár ne tettem…..
Sziasztok! Lazítás képen csináltuk még nektek a zombi hent után a műsort. :D Aki lemaradt róla esetleg,az most itt megnézheti a felvételeket. Jó szórakozást kívánok hozzájuk!   Watch live streaming video from feddjoe at livestream.com feddjoe on livestream.com. Broadcast Live…..
Hello!  Tegnap volt az Über Update 4 napja a Team Fortress 2-nél. És végre kijött,amire mindenki várt oly sokat,az eredeti,a különbözhetetlen,a kedvenc német  akcentusú Classunk,aki nélkül 10 mp alatt meghalnánk,ha ő nem lenne,a Medic Trailerje.   Enjoy!!!…..
Mert én igen :) Hehe! :) Történt ugyanis, hogy a mai napon az abonyi vadasparkba tettünk látogatást, ahol egy hihetetlenül édes kisoroszlán született nemrégiben :) Nagyon nem kell róla mit írnom, a videó itt lent :) Annyit azért még megjegyeznék Zurival kapcsolatban, hogy…..
SziasztokMivé lett a GMST? Miért kell nekünk mindig arra gondolnunk, hogy a többi csapat, vagy emberek hogyan viszonyulnak hozzánk, mi a véleményük rólunk, de ennek már vége van. Boss-nak igaza volt, meg kell változtatni a GMST-ét, de nem olyan módszerekkel amilyenekre ő gondolt, de…..
diofasiindamail.hu 2011.05.20 17:29:07
Szerbusztok emberek!Itt DaNtE. Ma kaptam valamit egy olyan kedves,okos embertől,akinek köszönthetem,hogy itt vagyok már 7 hónapja.Ez vagyok én,DaNtE.Ezuton is köszönöm szépen neki,hogy kaptam írási jogot erre az oldalra.Nos,a lényegre.Végre elkészült a "Garry's Mod Sötét…..
diofasiindamail.hu 2011.05.17 14:47:22
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..