Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gnocci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A női válogatott edzőtáborozása miatt szünetel a bajnokság, a hétvégén csak a férfi NB I alapszakaszában rendeznek mérkőzéseket. A kivételt egy Magyar Kupa-meccs jelenti, nem is akármilyen, igazi rangadó! Előzetes! Magyar Kupa, nők, 1. forduló, 1. mérkőzés ALBRECHT-MISKOLCI…..
Az agriasport.hu portált kritika érte, miszerint valótlanságokat írt a vasárnapi Szeged—Eger női mérkőzés helyszínével kapcsolatosan. A hevesiek tudósításában az állt, hogy méltatlan körülmények között rendezték az összecsapást. Fűtetlen csarnokról, kifutó…..
Kedden délután Jászberény – NCK-Kazincbarcika mérkőzésre került sor a női NB II Keleti-csoportjában. Ez a 14. fordulóból előrehozott meccs volt, mivel a jászságiaknak a diákolimpia hétvégi, szegedi VI. korcsoportos országos döntője miatt nem felelt meg az eredeti időpont.…..
gnocci 2011.02.18 22:05:59
@mokaci: Mint az ovodában ki tud nagyot mondani. A végén kiderül hogy az edző szétvert mindenkit és nem is röpi meccs volt hanem K1 bajnokság.Mindenkit mokesszal küldtek haza.A tisztelt barcikai edző is jászsági cigányok szavakkal illetett minket,és egy jobb egyenest helyezett kilátásba. erről ennyit
gnocci 2011.02.23 11:36:06
@mokaci: Nálunk pofon volt nem pofozkodás,nálunk pofon volt nem verekedés nagy különbség.aki nem volt ott ugyse tudja,mi ott voltunk.nem tudom hogy hányadik most a barcika....ki tudja??? mulatságos mi.......