Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PfSz (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
micsodaútjaim Change 2011.10.14 10:46:00
    Néha már megőrülök saját magamtól, de tényleg...hogy lehet reggel órákig öltözni és vetkőzni? Ilyen hülyeséget,de nem? Az embert teljesen kikészíti idegileg ez az egész... Mennyivel egyszerűbb volt az életem anno, amikor volt egy farmerom, meg 4 kockás ingem...na jó,…..
PfSz (törölt) 2011.10.14 12:03:17
@évi.: Eddig úgy tudtam, hogy közgázos voltál, de már látom, hogy látens-bölcsész vagyol! Lánykori neved esetleg nem Ezott Erika volt? Ha kiderül, hogy még Sebő Feri bácsit is hallgattál, és jártál olyan lázadó helyekre, mint 'A táncház' (atudodmelyikutcában) akkor már azt is tudom, hogy látens vérjobber is vagyol.
Ha esetleg a tarisznyádon volt kitűző, akkor drogos nyugatmajmoló is voltál.

(Neaggódjénsevagyokkülönbéskülönbenisazelőítéleteimszartseérnek)
PfSz (törölt) 2011.10.14 12:09:15
@K ó s z a:
Offf
Lehet. De személyesen csak egyszer találkoztunk, mégpedig feketebotos Mark'yhennon kocsmájában, a Rózsadombon.
Ufff
PfSz (törölt) 2011.10.14 12:20:27
@évi.: Most mondtam :) De mindjárt súgom konkrétabban is.
@K ó s z a: Nem, nem vagyok lány :) Még akkor sem, ha Talema néha ezt hiszi.
micsodaútjaim Hurrikán 2011.10.13 12:23:00
Ma reggel,mikor kinyitottam a bejárati ajtót, úgy éreztem,hogy kimondottan hideg van odakint...persze a napon mindig sokkal melegebb van, de azért elkélt a bőrkabát munkába menet.Kivételesen úri dolgom volt, mert az uram hozott autóval , de mint tudjuk már rég, mindennek oka van, így…..
PfSz (törölt) 2011.10.14 11:07:46
@évi.: Na, ha ebbe belejössz, akkor nézz bele a fegyencedzés című könyvbe! Hagyd figyelmen kívül a börtönromantikát, meg a maszlagot!
A tíz fekvőtámasz miatt felületes emberek lehet, hogy vastagon kiröhögnek, de én tudom mit beszélsz :)
A lefelé tartó mozdulat legyen folyamatos, és tartson legalább kettő, de inkább három másodpercig!
Lent tilos kifeküdni, és tilos visszapattani! Ki kell tartani az alsó pozíciót egy határozott másodpercig4
Felfelé szintén folyamatos, és csigalassú legyen a mozdulat! Lendületből csinálni nem ér! Szaggatottan csinálni nem ér!
Felső pozícióban szintén megtartjuk egy pillanatra a poziciót.

Közben lehet még nehezíteni a dolgot a légzés szinkronizálásával. Egy szabályos fekvőtámasz 6-7 másodperc, ez azt jelenti, hogy percenként tíz alá megy a légzés, de maximális mennyiséget fújunk ki, illetve lélegzünk be.

Én még csak könnyített fekvőket csinálok, igaz, hogy azokból 3 sorozatot, sorozatonként 25 ismétléssel.

Niára továbbra sem megyek, tartom magam ahhoz, amit a szarka mondott: picapica.blog.hu/2011/07/23/radikalis_2

De azt látom, hogy a Nia-néninek van valami a skalpja alatt :)
PfSz (törölt) 2011.10.14 11:37:04
@évi.: Lajtán túl? Ott sosem jártam. Lehet, hogy az nem is létezik. Csak te találtad ki, hogy bosszants! Még hogy a férfiak szeretnek táncolni! Legközelebb meg arról beszélsz majd, hogy a szivárvány tövében ül egy kobold egy nagy üst tetején, ami szinültíg van arannyal!

A szarka bölcs!
  kész Shakespeare-dráma az MSZP története. Az az egyik shakespeare-i a drámában, amikor Szegény Ferenc viszi Vitányit haza a csiptuningolt diplomatakék Transporterrel, okádja az a túltöltés fekete füstjét az újságírók orra alá, azt a…..
PfSz (törölt) 2011.10.14 11:32:50
@vészmadár (pica pica): Frászkarikát!
Jakut medvevadászhoz képest te egy ripacs vagy, aki még a megjátszást ís túldramatizálja! Ráadásul nagyképű ripacs. Ki mondta, hogy Te vagy az origó?
Rihaj!Reggel viszem a gyerekeket oviba-suiba, ahogy szokás. Leparkolok ahogy szokás. Jövök vissza a parkoló autómhoz, közben egy Opel rám állt keresztbe. Pakolnak belőle. VAN HÁROM szabad parkolóhely, ahová leparkolhatna, hogy senkinek ne legyen útban, igaz, az két…..
PfSz (törölt) 2011.10.14 06:40:57
@Laci Today Magazin: Peking sem ilyen egyszerű, mert ugye lehetett volna Beijing is, dehát egy teret nem csak a művelt/tájékozott emberek kedvéért kell elnevezni, hanem a tömeg miatt, a tömegben pedig ott van a két agysejttel vegetáló debiltől kezdve az átlagpógáron át az atomhasajtó tudósemberig mindenki. Guangzhou vagy beijing nem mindenki számára érthető. Tízből biztos találnék kettőt, akinek be lehet adni, hogy ezek csak hollywoodi scifikben létező városok. Ellenben Peking az tiszta és direkt.
Laci Today mire jó a Mastercard? 2011.10.12 14:35:00
Rihaj!Most csak egy rövid, hogy ne hagyjalak Titeket TELJESEN poszt nélkül,de ma nagyon sok a munka…Szóval mától a Másik Kabátomat hordom motorozáshoz, mert reggel márirtó hideg tud lenni nyolcvannal, félhosszú fekete, najonvagány, najommeleg kabát.És ma megkérdezte valaki,…..
PfSz (törölt) 2011.10.13 18:54:43
@fenszter:
Ha hülyeséget mondok, akkor bocs, de nem annak szánom.

Douglas Adams könyvei közül kezdj azzal, amit a legkevesebben olvastak: 'Utoljára látható' Nem találsz benne Ford Prefektet, Wowbangert sőt vogon költőfejedelmeket sem. Viszont elgondolkozhatsz azon, hogy mi lett volna, ha Sir David Frederick Attenborough és Douglas Adams közösen filmeztek volna. És lehet, hogy pofán csap a felismerés, hogy az a jelentéktelen bolygó amiről az utikalauz azt írja, hogy 'Jobbára ártalmatlan' az csak kozmikus méretben ártalmatlan (és úgy is csak jobbára), kicsiben kurvára ön- és közveszélyes.
Újabb biznilékszünk előtt egy kis nyelvénckedés: A magyar köztudomásúlag bizonyos tekintetben spórolós nép is, pl brókereink évente milliárdos Ft-értékeket spórolnak össze azon, hogy az Euró-t jurónak ejtik (ejtésenként 0,27 mp) . A mezőgazdaságiipar a buzákon…..
PfSz (törölt) 2011.10.12 18:14:54
@21méter: :D Ez tetszik. Nem teljesen igaz, de akkor is tetszik.
Nos, ha minden kötél szakad odaát, én tényleg ide költözöm véglegesen. Fogalmam sincs arról,hogy ki hogyan talál majd meg,ha ott végleg minden széthullik,hát ezért is... és hogy én hogyan találom meg azt,akit szeretek pláne! Ezért sztem ezen a poszton találkozzunk egyenlőre,…..
PfSz (törölt) 2011.10.12 18:04:09
@évi.: Sok sikert kívánok, de nem sokat jósolok. Marketingháttér nélkül nem fog menni. Ott van a kigondoltam, ami jó is lehetne, de nem az, ott volt a tartalmas, ami szintén jó is lehetett volna, de meghalt.

Talán az a legjobb blog manapság, amihez nem lehet kommentelni, viszont facebookon megosztható, likeolható, és akkor terjedjen, mint a nátha. Sok embernek nincs kedve mindenféle blogszolgáltatóhoz regisztrálni, de facebookon majdnem mindenki ott van. (még én is, pedig régebben szegény AnReát elég alaposan lehülyéztem)
 ..
PfSz (törölt) 2011.07.21 20:43:24