Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Slim]

47 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a Lost Brother 5.része. Sok szeretettel!xD ..
[Slim] 2012.05.29 08:50:41
@zoli9945: Persze, folytatni foglya, am delta saját házi szerverén volt a felvétel.
Sziasztok én Slim vagyok!A videóban minden infó megtalálható. A játék 2012. május 18-án lesz este 6-tól 8-ig azaz most pénteken 6-8...
Sziasztok én Slim vagyok!Úgy döntöttem 200sub alkalmából rendezek egy kérdezz-felelek játékot.A kérdéseiteket ide küldhetitek: slimbacsi@freemail.hu ..
Sziasztok én Slim vagyok!Ma egy kis minecraft paintball játékra szeretnélek titeket felkérni! Benne vagytok?A minecraft.jar innen tölthetitek le: http://www.mediafire.com/?1n48irrv3rs24q5Jelentkezni az alábbi módon lehet:- Írj egy levelet a : redpig@citromail.hu -ra- A tárgy a következő…..
Sziasztok én Slim vagyok!Mivel nincs sok időm ezért most nem videót fogtok látni hanem egy előzetest írott formában.Guild Wars 2 A Guild Wars 2 lassan piacra kerül, még nem erősítették meg kb. 4 hónap és már játszhatunk a teljes verzióval. A játék még nincs teljesen béta…..
Sziasztok én Slim vagyok!Mostanában azért nincs nagyon tőlem bejegyzés, mert gőzerővel dolgozok a Guild Wars 2 előzetes videómon. Nincs sok hátra talán már hétfőn fenn lesz a videó. ..
Gamers Brotherhood Youtube RAGE 2012.05.03 15:57:32
Sziasztok én Slim vagyok!Ma gondoltam kedveskedek nektek egy kis végigjátszással, de persze a k**** youtube megint ki tett magáért! -.-"A lényeg hogy elvette a jogomat mi szerint 15percnél hosszabb videót tehetnék fel!A többi info hogy miket próbáltam hogy visszakapjam a videóban…..
Sziasztok én Slim vagyok!Mint mondtam nem fogok kritikákat és bemutatókat készíteni videóban ezért átértem a gameplayek és végigjátszásokhoz.  Egy kis hír!Élőszereplős Ghost Recorn rövidfilm érkezikA Ubisoft egy élőszereplős rövidfilmmel kedveskedik csütörtökön…..
Sziasztok én Slim vagyok!Mint az ígértem elhoztam nektek egy hírt és mielőtt azt mondanátok hogy "csak 1?", tehát azért 1 darab hírt hoztam mert rendesen utána kellet járni.God of War: Ascension- hivatalos multiA God of War: Ascension a korábbi pletykáknak megfelelően…..
Gamers Brotherhood Hello again! 2012.04.30 16:28:00
Sziasztok én Slim vagyok!Amióta kiléptem a Gamers Brotherhood-ból nagyon sok időm volt de ezt nem tudtam kihasználni és unatkoztam...rájöttem a Gb nélkül nem nagyon van értelme gépeznem!Ezért úgy döntöttem vissza lépek és ezt Delta jóváhagyta.Ami változik:+ Mostantól…..
Sziasztok én Slim vagyok!A Nihilistic Software elhintett pár részletet a PS vitára érkező Resistance többjátékos szegmenséről, emellet egy új trailert megosztott velünk. Fejlődési rendszer, nyolc játékos szerepeltetése, három játékmód- ezt kínálja a Burning Skies online…..
Sziasztok én Slim vagyok!A hazánkban legtöbbet eladott játékokról össze lett állítva egy 10-es topp lista.( A top 10-es lista a március végén legtöbbet eldott játékokat mutatja. )The Sims 3: ShowtimeBattlefield 3FIFA 2012World of Warcaft előfizetői kártyaMass Effect 3The Sims 3:…..
Sziasztok én Slim vagyok!Összedobtam egy új filmkritika intrót ami kicsit le rövidült, a benne lévő videók nem változtak és rá tettem egy új zenét. ( A szám címe: Hollywood undead -…..
Sziasztok én Slim vagyok!Én lassan 2 éve vagyok előfizetője a Pc gurunak és 2012/05-ös Guruhoz az Amnézia lesz a teljes játék! (Már félek) Lényeg valószínű dark sector helyett inkább azt játszom végig!Pc guru 2012/5-ös melléklete   Ami még fontos, a héten várható…..
Sziasztok én Slim vagyok!Fallout Csak szólok, hogy bárki ingyenesen hozzájuthat az eredeti Fallouthoz. Ha kíváncsi vagy, hogy honnan a posztapokaliptikus RPG-k áradata, valamint arra, hogy miként lehet ez még kellően élvezetes - nosza irány a GOG.com, és tedd magadévá.( Pontos…..
Sziasztok!A Gamers Brotherhood kellemes húsvéti ünnepeket kíván minden egyes látogatójának!  Nah és nem maradhat el pár locsoló vers!---------------------------------------------Húsvét táján édes szokás,A vödörrel locsolkodás.Nálam is van szagos kölni,Ha rád öntöm…..
 Sziasztok én Slim vagyok!Ma elhoztam A titánok haragja filmkritikát! Most már gyakrabban lesznek kritikák.Név: A titánok haragjaRendező: Jonathan Liebesman Szinkron: MagyarMűfaj: AkciófilmHossz: 99 percKorhatár: 16+A kritikát készítette: Slim       …..
 Sziasztok én Slim vagyok!Ma a Minecraft 1.2.5 15-órakor kijött frissítéséről  lesz pár szó!Ami nagyon fontos akinek tört minecraft-ja van nagy esélye van arra hogy a craft-ja NEM frissít 1.2.4-ről 1.2.5-re. (Neked frissített ha nem írd le komentben) - A közvetlen…..
[Slim] 2012.04.03 19:33:52
@Đ3LTA: Nem nem pre-release ez már 1.2.5 teljes frissítés melyre tört verziósok nem
nagyon tudnak frissíteni.
 Sziasztok én Slim vagyok! Itt a Dark Sector végigjátszásának 6.része! {[FIGYELEM]} A héten várható filmkritika                   ..
 Sziasztok én Slim vagyok!Infinity megkért hogy ne bombázzalak titeket minden egyes nap hírekkel ez a kérését tiszteletben tartom és eljött a bejegyzés melyben a hét eseményit írom le nem is húznám az időt vágjunk bele!  Angry Birds  Space - három nap alatt…..
 Sziasztok én Slim vagyok!Ma a szokásos Dark Sector végigjátszást és pár hírt hoztam nektek!              A heti játék megjelenések és filmpremierek Pc:     - Rayman Origins (március 29.)     - Solar…..
 Sziasztok én Slim vagyok!Ma a szokásos hírek helyett egy kis filmkritikát hoztam!Név: A szellemlovas 2- A bosszú ereje Rendező: Mark Neveldine, Brian Taylor Szinkron: MagyarMűfaj: AkciófilmHossz: 96 percKorhatár: 16+A kritikát készítette: Slim       …..
 Sziasztok én Slim vagyok!Sniper: Ghost Warrior 2-Több mint húsz percen keresztül bámulhatjuk a Sniper: Ghost Warrior folytatását mozgás közben, a sunyulós FPS tartogat némi látványos pillanatot is, elvégre a harmadik generációs CryEngine fut alatta. Vajon megtörik a jég, és…..
 Sziasztok én Slim vagyok!Ma úgy gondoltam kedvezek nektek és felrakom a Dark Sector végigjátszásának 4.részét + kaptok pár fontosabb hírt!               Bezárhatja kapuit a Zipper InteractiveEgyenlőre hivatalos megerősítés nincs, de…..