Regisztráció Blogot indítok
Adatok
initalia

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  (fotó: www.deviantart.com) Igen... ma a piáról lesz szó... Arról, hogy mit iszunk mi, magyarok, ha kikapcsolódásról, kertipartiról, egy nehéz nap végéről, fesztiválról, vagy éppen családi ünneplésről, baráti beszélgetésekről van szó... Aki ismer, az tudja, hogy szeretem a bort meg a…..
Caviarius Baristatej 2011.02.20 17:19:00
Az egyik múlt heti Turizmus Panoráma Bulletin hozta azt a szenzációs hírt, amit aznap az összes többi hírportál is átvett, nevezetesen, hogy egy osztrák cég előállította minden baristák leghőbb álmát, a cappuccinotejet. A cikk szerint "ünnepel a szakma". A profi…..
initalia 2011.02.20 22:57:18
@Mr Chablis: Egy igazi olasz cappuccinot nem is készíthetsz kemény habbal, ez a tejhab kifejezés csak hülye fordítás. Az igazi cappucino krémesre melegített tejjel készül, az aromáját a tej hőfoka nagyban befolyásolja. A mosogatóhabra hasonlító kemény hab inkább osztrák találmány. Amúgy szinte bármilyen tejből lehetséges igazi tejkrémet készíteni, nem nagy ördöngősség, bár én nem vagyok képzett barista, de meg szokták dicsérni az általam készített cappucinot. Egyszerű, bármelyik szupermarketben kapható bármelyik tartós tejből készítek olyan cappucinot, mint az első képen látható. Az osztrákok meg próbáljanak meg először normális, iható kávét főzni.
initalia 2011.02.20 23:14:49
@Caviarius: Köszönöm :)
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
initalia 2011.02.18 20:01:58
@krausz2: Ez egy nagyon jó példa, én is sokat járok az osztrák pályán, hát az egy katasztrófa. Az öntudatos osztrák 2 km/h sebességkülönbséggel előz négy km-en keresztül. Nem érdekli, hogy te dinamikusan haladsz, szemmel láthatóan gyorsabb és még mindig szabályos vagy, le nem húzódna. Ez igazán akkor bosszantó, ha tempomattal mész, és az ilyenek miatt kell ki-be kapcsolgatni, nem tudod tartani a beállított sebességet.
Külön gratulálok a posztolónak, ha ilyen dolgon tud röhögni. Leginkább saját intelligenciáját jellemzi vele- vagy inkább a hiányát. Mibe került volna neki lehúzódni, elengedni a másikat, ha mögötte úgysem jött senki? Egy kis udvariassággal okafogyottá vált volna a szivatás. Szerintem direkt várta, hogy szivathassa a nála gyorsabbat, ezzel küzdve le a kisebbségi komplexusát.