Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Frost

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
Jack Frost 2011.06.05 21:55:12
@insert random: Igen-igen. Vajon Burgenland hova akarna tartozni egy ilyen szavazás esetén :-))) De Sopronban sem volnék annyira biztos hogy olyan hüséges város lenne mint volt anno.
Jack Frost 2011.06.05 21:14:57
@czjanos: Igen, mind magyarok voltak. De mondok valamit: egyszer mondd egy erdélyi magyarnak hogy ő márpedig román. Ismerek olyat, aki azonnal eltöri az orrodot ha lerománozod, és ismerek olyat is aki csak legyint hogy milyen hülye vagy.

Most komolyan ezen vitatkozunk (bár az a zseni akivel eredetileg kezdtem a vitát sajnos azóta nem szólalt meg) Egyébként, akkor már lerántom a leplet: én ilyen-olyan okokból kifolyólag Hamburgban születtem magyar szülőktől. Német vagyok? Kurvára nem. Minden tiszteletem a németeké, de a nevemet sem tudják kimondani rendesen (persze erröl nem ök tehetnek)

Na, erről ennyit.
Jack Frost 2011.06.05 21:39:55
@soproni1: nézd, ez valóban nem helyes ill. valóban rossz érzést kelt az emberben. Elismerem. Bár alapvetöen az erdélyi embert sokkal de sokkal öszintébbnek és tökösebbnek ismertem meg mint az átlag magyart, de biztos vannak ott is kivételek.

De mindegy, hogy a 4-es úton ki dudál le kit. Erdélyi magyar, nem román, felvidéki magyar nem szlovák. Jegyezzük meg. És egyben biztos lehetsz, ilyet kijelentést csak magyar ember enged meg magának. Egy franciának eszébe nem jutna Jean Reno-t lemarokkóizni.

Azért egy súlyosan elbaszott nemzet vagyunk sok tekintetben, nem csoda hogy nem visszük semmire...