Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baeka

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
a város arcai wc 2016.11.16 19:21:22
hol közvécé, ott szeretet ott nem lehet az elesett emberekre ráfogni, hogy az utcára szarni nekik móka, kacagás amikor az nem vitás, hogy a körútra ki hugyál,  nem a pénztárca dominál,  ha nincsen menni hova, hova a király is gyalog jár, oda amikor egy sör után hazafelé…..
a város arcai Majd máskor alszol 2016.11.16 19:20:19
Nincsen csend, soha nincsen csend kattanás surrogás sötétben moccanás horkolás fordulás eltévedt vallomás, a szállón soha nincsen csend. Szatyorban babgulyás álom vagy látomás matatás pakolás a szemed karikás, az utcán soha nincsen rend. Lavórból hajmosás, gázpalack, tartozás a pérón soha…..
a város arcai Kolombusz vitorlái 2016.10.30 18:29:03
A kultúrális antropológia könyvekben állítólag van egy sztori arról, hogy amikor Kolombusz megérkezett Amerikába, akkor az őslakosok nem vették észre a közelgő hajókat. Nem úgy nem vették észre, hogy észre sem vették, és hipp-hopp, ott volt, hanem hogy egyszerűen olyannyira kívül voltak ezek a hajók…..
a város arcai Nyírfa-király 2016.10.30 17:57:55
            Amikor gyerek voltam, a szüleimmel több helyen is laktunk a város szélén, köztük Újpesten. Onnan könnyen ki lehetett menni többfelé a természetbe, és én kamaszként jártam is a lápot, a dunai szigeteket, és a Duna-partot, főleg biciklivel, mindkét oldalon. Akkor még nem voltak meg a…..
a város arcai közvécé slam 2016.10.14 13:31:34
  nem tudom, hogy veled is megesett-e hogy egy este,amikor egy sör után hazafelé indultál, például a körútnál, mit mondjak, hogy ne sértődj meg, lényeg: hugyálnod kellett? Az eset nem ritkaság, tudom, mint akárki más, Hogy a körútra ki hugyál, a pénztárca nem akadály. hol közvécé, ott szeretet:…..
a város arcai Kimenő slam 2016.10.14 13:13:44
Mi volt a hétvégén?   Lábam ha moccan a sarkam koppan száraz ág roppan, olajoshordóban tűz lobban. - Fékezést hallok A szívem dobban (kimenőt kaptam) gumit is loptam, lehelet látszik: hajnal van. A fogam koccan, a cipőm hol van? Pénzt elraktam, autó távolodik, halkabban… Nem ezt…..
Egy ismerősöm kórházban van, TBC. Felhívtam, meglátogathatom-e? Mondta, hogy ha jövök, hozzak neki savanyított dinnyét, somlói galuskát, meg cigit. Persze, pont jó ötlet hozni a cigit a tüdőosztályra, örültem. Majd meglátom, mondtam a telefonba, hogy mit tudok vinni, nincs olyan sok pénzem.Neki…..
a város arcai Börtöncsomag 2016.09.08 17:48:35
  Egy régi ismerősöm börtönbe került. Pontosabban még csak előzetesbe, elkapták a rendőrök csekély mennyiségű cuccal. Nem az ő sztorijáról fogok most írni, ha akrnék, se tudnék, mert nem ismerem. Arról írok helyette, hogy én milyen sokat tanultam aztán...   Jártam már fogdán, voltam én magam is…..
a város arcai Nem történt semmi 2016.08.23 17:12:30
Amikor nyaraltam nemrég, közben egy fesztivválon is voltam. Egyik nap egy kutyával játszottam. Egy kedves, térd felett érő magasságú fekete keverék volt, izmos és játékos. Egy nagy botot húzkodtunk a két végén. olyan nagyot, hogy inkább husángnak mondanám. Aztán a kutya egyszercsak megviccelt, vagy…..
a város arcai A város arcai 2013.09.11 13:02:53
Sziasztok,     ez itt a Város Arcai blog. A cím lazán kapcsolódik: igazából arról fogok írni rá, ami eszembe jut, amit látok... De mivel általában emberekre, sztorikra, emblematikus figurákra figyelek fel, így ezt a címet kapta a dolog.     Ha van valamitek, amit ti is megosztanátok, és kicsit…..
a város arcai A női ruhák 2013.09.11 12:07:50
Pár napja biciklivel mentem két közeli, nyolcadik kerületi helyszín között. Amikor a Palotanegyedből indultam, és a biciklimet eloldottam az oszloptól, a pólóm ujja beakadt egy kilógó csavarba. A háta közepéig kettészakította. Egy régi, csúnya, kifakult póló volt rajtam, már amúgy is azon…..
  Előremutató kezdeményezéssel javítaná a hátrányos helyzetű családok helyzetét a Társadalomelméleti Kollégium. A Szociális építőtábor projekt keretében olyan hátrányos helyzetű családoknak segítenek, akik szociális bérlakásokban élnek, és lakbérhátralékkal…..