Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mokaci

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden délután Jászberény – NCK-Kazincbarcika mérkőzésre került sor a női NB II Keleti-csoportjában. Ez a 14. fordulóból előrehozott meccs volt, mivel a jászságiaknak a diákolimpia hétvégi, szegedi VI. korcsoportos országos döntője miatt nem felelt meg az eredeti időpont.…..
mokaci 2011.02.18 11:55:51
Tisztelt előttem szóló!
Az atyai pofonokat nem az ellenfél csapatából egy játékosnak kell osztogatni,ebben egyezzünk már meg!Függetlenül attól,hogy jogos-e vagy sem!SŐT!Semmiféle ilyen cselekedetnek a pályán helye nincs!Természetesen mindenki a sajátjait védi,nem nem kellene a jászberényi lányokat angyalbőrbe bújtatni,sem az edzőjüket!Már Kazincbarcikán is kimutatták a foguk fehérjét!Ha volt anyázás,stb.,az volt a jászberényi lányok részéről is és hogy tovább menjek a Tisztelt Edzőjük részéről is!Ha már a mélyen Tisztelt Edző Úrról van szó:a Jászberényben lejátszott meccs után,borsodi parasztoknak nevezte a barcikai játékosokat,valamint az egyik játékost majdnem megütötte!!!!AZ EDZŐ!!!
Sajnos a barcikaiak nem tudnak annyi ember szava ellen nagyon védekezni,mert Ők kevesen vannak ahhoz,hogy egy csapat+szurkolótábor ellen bármit is tehetnének és mondanának,hiszen most Jászberény azt ír és mond,amit akar!
Azért annyit még hozzá tennék,hogy a Kazincbarcikán lejátszott meccsen sem voltak angyalok a jászberényi lányok,valamint az egyik közösségi oldalon,megmutatták mennyire sportszerűek és mennyire kulturáltak az ellenfél játékosával szemben!Ezt viszont olvastam és saját szememmel láttam!
Tehát a lényeg!A meccs hevében elhangozhatnak csúnya szavak mindkét fél részéről,DE ez nem jogosít fel arra senkit,hogy utána azt tegye,ami akkor és ott történt!
Nagyon remélem,hogy mindenki elnyeri méltó büntetését ez ügyben és nem lesz több ilyen eset!Senki nem tökéletes,de mindennek van határa!!!!
És utoljára még egy megjegyzés:Kazincbarcikán kikapott Jászberény,cirkusz volt...Jászberényben nyertek és verekedés lett a vége...Akkor ki a hibás,miről is beszélünk???
mokaci 2011.02.18 23:42:59
@gnocci: Nem gondolom,hogy ez olyan lenne,mint az oviban...Az oviban a gyerekek őszintén beszélnek...nem úgy,mint itt egyesek!
Na és az,hogy a barcikai edző cigányozott és egy jobb egyenessel fenyegetőzött volna???:)))))Ezen nagyot mulattam!:D
mokaci 2011.02.22 22:11:58
@gnocci: Nem az eredmény a lényeg!!!Hanem az,hogy cirkusz nélkül zajlott le a meccs!!!Nem volt pofozkodás,veszekedés!És ezen nem mulattam,hanem örültem!:D
Ja!Érdekes módon nem volt csúnya beszólás és s szülők sem ordibáltak ocsmány szavakat az ellenfél játékosainak...milyen érdekes...!!!!
Sportszerű játék volt,gratulálok a Zrínyi játékosainak!!!