Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matrjóskababa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Új szpottal jelent meg a reklámjairól eddig méltán híres, és azokkal sok-sok díjat besöprő Heineken.A "The Entrance" címet viselő reklámfilm azonban most valahogy nem sikerült olyan jóra, legalábbis nélkülözi azt a szellemességet és humort, amivel eddig eléggé…..
matrjóskababa 2011.02.22 22:33:03
@Pollen: Nem akarok akadékoskodni, és nem a rosszindulat vezérel, de mi a franc ezen 10/10? Elmondanád? Tudom, nem te hoztad fel Emesét, de ha már példa: azt (vagy inkább őt) legalább azonnal tudom mihez kötni (mellesleg kiráz a hideg a nő hangjától). Ezt mihez kössem? Legalább a sör jó, azt pedig reklám nélkül is fogyasztom.
Belsőség Élefartáh! 2011.02.17 18:12:00
Egyik kedvenc fórumunkon tűntek fel az alábbi képek és szereztek pár vidám percet idebent a gépházban. Természetesen azonnal elkezdtünk agyalni azon, vajon létezik-e olyan személyautó-típus, amelyiknek egyáltalán nem árt, sőt, használna, ha a hátulja lenne elöl. Először…..
matrjóskababa 2011.02.18 10:02:53
@Ben Zinkoot: Úgy látszik ennyire nincs téma, az Autó-Motor is rég lehozta, és éppen itt olvastam a TC előtt, de ők sem tegnap írták
www.autonavigator.hu/sztori/backwards_cars-4234