Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balzsam888

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlök mindenkit ezen a blogon.. Szeretném elmondani,hogy egy olyan korszakban vagyok amikor szükségem van valamire(vagy inkább valakire :S:$) hogy megértesse velem,hogy az életben lesznek még csalódások....hogy van még a legkisebb sötét sarokban is egy kis fény..amiben hinni…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
balzsam888 2011.02.17 21:36:24
Mialatt ezeket a sorokat írom,rádöbbenek, hogy ez a világ sose az aminek látszik...
Vannak benne csalódások.....sikerek,de inkább csak csalódások....sokszor elgondolkozik az ember miért is él ebben a világban,mikor itt mindig csak a rossz történik meg..:S
Miután megnéztem ezt a videót..a képsorokat nézve és a zenét hallgatva rádöbbenek az emúlt 4 év mozzanataiba és eltöprengek rajta...és aztán megfogalmazódik az embernek az-az érzés,hogy ,,na most mi lessz velünk?".
Hát tudjátok nem tudom..FreddyD sokat tett ennek a világnak..és lehet most kicsit megszeppentem,de van is miért.

FreddyD nem akarom,hogy egy kis fiút láss bennem és másokban,de sokat jelentesz még mindig nekünk,te adtál boldogságot az életünkbe amikor már szinte reménytelen volt a helyzet...oda raktad szívedet....lelkedet....,és amikor végén oda állsz és lecsukod a laptopot hirtelen megállt az idő:S:Sés most megint megszeppentem és nagyon félek mi lesz velünk:S:S
nélküled nem lessz az a nap amiért élni szeretnék....nélküled szürke lessz a hétköznap...és elmondom,hogy hirdetni fogom a videókat és reklámozni amig élek....és most ha tehetném kiállnék a házad elé egy gyertyával és ott gondolkoznék azon mi-mindent tudsz a boldogságról..
Nagyon szépen köszönjük amit értünk tettél.:S:S elmondani nem bírom hányszor néztem meg a videóidat:S
hiányzol nekem és hiányozni fogsz az emberiségnek:S

Viszlát FreddyD ;((((
balzsam888 2011.02.23 20:13:11
@Andersen007: Tudod legelőször énis ezt gondoltam...dühös voltam mert kiszáll....őt okoltam és azt hittem csak lusta folytatni.....Nem,ez nem igaz FreddyD,mint a videóiból is kiderültek nem egy önző ember...nem fog fájdalmat okozni nekünk....te annak örülsz,hogy kapsz valami...kaptál valamit???...igen 4 évadot...amit 1 pillanat alatt eldobsz a szemét mondván,hogy te többet akarsz...és ha annyira tiszteled mint én akkor hadjad....tisztelem FreddyD döntéséit..
és én nem akarok mégegy ilyen 1 évadot nekem ebből egy kell...amire mindig is emlklézni fogok...:D