Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ludmilla

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog! Pozitív történeteimet osztom meg veletek a Péterfy Sándor utcai szakrendelésekről. Imádom őket. Különösen a neurológiát és a szemészetet (mivel eddig azokat ismerem :) )  Az alapadatok: 29 éves nő vagyok. A neurológiára kb. egy hónapja utalt be a…..
ludmilla 2011.06.08 10:11:49
@batgirl: a háziorvoshoz mentem a szédüléssel. Nem olyan volt, mint amikor hirtelen feláll az ember, és a vérnyomás miatt szédül kicsit. Konkrétan szédülés volt, ami 15-20 másodpercig tartott. A háziorvos küldött el szakrendelésre. Ez a Péterfy esetében a fekvő osztályok mellett van. De itt járóbetegek vannak.

A szemembe ment valami, igen, nem tudtam kinyitni és nagyon könnyezett, fájt, akadályozott a munkavégzésben, az életvitelemben. És nem a kórházba mentem, szakrendelésre. Szemészeti ambulanciára.
ludmilla 2011.06.08 10:45:05
@ccke: köszönöm a pontosítást. Ezért volt érdemes elküldeni a posztot, így még többet megtudhatok a jelenségről.

Igen, és erről a manőverről adtak a neurológián (a Péterfy Kórház neurológiai szakrendelésén, hogy pontosak legyünk) egy általuk rajzolt ábrasort a magyarázat és bemutató mellé. Tényleg használt a rendszeres elvégzése.
ludmilla 2011.06.08 15:11:46
@El Visco Stello: Elégedetlenkedő mindig van, mindenkinek mindig a saját problémája a legsürgősebb, a legsúlyosabb a világon és a legfontosabb.

Pedig ha kapkodás, anyázás és türelmetlenkedés helyett nyugalommal, kedvességgel, értelmes kérdésekkel és türelemmel fordulnának az orvosokhoz (és a többi emberhez), sokkal többre mennének, hamarabb megoldódnának a problémák és kedvesebbek lennének velük is az emberek.
A keddi délidőben a pamutruha volt az egyik megoldás a hőségre, szellős és csinos és ez a darab csodás retro színekben pompázik, hozzá egy törpesarkú cipellővel kész is a szett. Kedves Hölgytársak figyelem! A mellékelt ábra is mutatja, a csinos-formás lábak garantáltak a…..