Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sexandme

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számomra a tanulság, hogy faluban nem ismerkedek, mert ott mindenki ismer mindenkit és csak a keverés megy.A kép innen Sziasztok! A történetem kb. két éve történt. Már jó ideje nem volt párkapcsolatom csak ien 2-3 hetes. Az eggyik brátnőm véárostól nem messze lévő faluba…..
„Meg kell felelni a tanároknak, a szülőknek, a barátoknak és az egyre gyorsuló trendeknek. Jövőkép nulla” – szegény pasi belegabalyodik egy olyan lányba, aki még túl gyerek egy kapcsolathoz. Mai posztolónk elgondolkodik rajta, milyen lehet a mai 17 éves lányoknak.…..
Sex&Me Otthon 2011.03.07 16:55:37
Nyugis hétvége, álomittasan botorkáltam a konyhába kávét készíteni. Épp a bögréket vettem ki, amikor megéreztem hatalmas, erős kezét és merev farkát. Nem hezitált, rögtön belém dugta az egyik ujját és elkezdte megdolgozni a puncimat, miközben a mellem markolta. Nem, ez nem…..
Sex&Me Swinger 2011.02.22 15:58:03
A szombat estémet egy külvárosi, igényes swinger klubban töltöttem. Nem ez volt az első (nem is az utolsó) alkalom, de mindenképpen a legemlékezetesebb... Régi álmom vált valóra, egyszerre két pasival voltam. Egyedül mentem, nyolckor értem oda taxival. A taxis persze már a címnél…..
Sex&Me Nyúlj hozzám, kérlek! 2011.02.17 17:00:20
A tegnap este után puncim még mindig éhesen várakozott, de tudom, hogy mostanában nem lesz ilyesmiben része. Időpontom volt masszőrömhöz, csak két alkalommal voltam nála, de mindig olyan jó élmény volt.Kb. 40 lehet, jóképű, de az alkata nem az én ízlésem. A sportos férfiakat…..
Sex&Me Puncimasszázs a kádban 2011.02.17 15:53:14
Pár pohár vörösbor után készítettem magamnak egy forró habfürdőt finom mézes olajjal, gyertyákkal. Nem volt semmi hátsó szándékom, csak fáradt voltam és a fürdő mindig ellazít. Belemerültem a vízbe, lehunytam a szemem és élveztem a meleget. Nem kellett sok időt várni, míg…..