Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nasa_hun

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ül Viktor a maga kis homokozójának képzelt Magyarország közepén, és ábrándos tekintettel babrálja a bomba gyújtószerkezetét. A bomba idáig is ott hevert a homokozóban, csak homok fedte, a gyújtószerkezete megbízhatóan beágyazódott a földbe, mozdulatlan volt és…..
Az RTL Klub szerint ő volt Kossuth Lajos. Jó, szakáll, meg bajusz, a fejforma is hasonló, távolról, kacsintva, bebaszva talán el lehet cseszni, de műsorban legalább húsz másodpercig beszélnek Kossuth Lajosról, miközben lelkesen mutogatják ezt a Széchenyi-képet. Itt a…..
nasa_hun 2012.02.06 16:22:19
@daemonwhisper: Nem értetted meg, de nem baj, ingyen nem segítek többet :)
nasa_hun 2012.02.06 16:24:42
@Patreides: SZDSZ-es :)
nasa_hun 2012.02.06 16:29:48
@Patreides: Itt a paraszt szó nem pejoratív, hanem csak azt jelenti nem nemes... nem nemes úr...
A paraszt szót a Rákosi idő alatt tették pejoratív fogalommá.. mivel nem kollektíve gazdálkodott, nem volt " modern, haladó" .. Beszarás, hogy ezek a nyomorult vörös gazemberek , mindig a modernségre hivatkoznak.. Miközben szakadt ékszíjjal jártak Vörös Csepelről, vidékre parasztot verni a kollektívbe..majd ugyanők vagy rohadt kölkeik privatizálták szét később a rendszerváltozásnak nevezett trükk segítségével az így ellopott vagyonokat...
 A Magyar Ízek Sétánya egyenletesen alacsony színvonalú, egy súlyos mélyponttal: ez sajnos az Ország Tortája. Magát a tortát a budai rakparton mellettem ülő anyuka szavaival tudnám a legjobban jellemezni, aki három pfujjogó gyermekébe próbálta belediktálni a…..
A Művelt Alkoholista Nemzeti kincs 2011.07.25 07:40:00
"Az ünnep legemelkedettebb pillanatában a degeszre zabált társaság valamely házigazda beosztású tagja kisettenkedik a spájzba, és onnét egy palack tokajit hoz elő, amelyet a népes társaság a legnagyobb áhítattal fogyaszt, a nők még nyelvüket is öltögetik, belenyalunk,…..
"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem…..
Miután bő egy nap után már minden részlet (teljes szövegkörnyezet, elhangzás időpontja, eredeti forrás és a hírt átvevők további torzításai, az egész összeszedve itt) jól ismert Lázár János megvágva közzé tett, eredeti formájában amúgy közel három éve nyilvános…..
nasa_hun 2011.03.21 09:34:35
@Zozi79: Holnap meg a jelenlegi ellenzéktől kérsz elnézést..generátort kellene rád kötni.. és a fordulatszámot növelni :)
nasa_hun 2011.03.21 09:38:30
@knausz: Ez a baj veletek (jobboldali) drukkerekkel... ha jobboldalit lopáson, elszóláson, hazaáruláson stb kapnak, akkor nem a haza érdekét nézitek, hanem hogy hát igen de baloldal is :)
Holott, mi nem kérünk sem ti gazembereitekből , sem az övéikből!
(Létrehozva : 2010/04/01 ; frissítve : 2011/07/19) update 04/14 : MSZP-FIDESZ 64:64 !!!!!! Ki gondolta volna, hogy közel a blog fennállásának 1 éves évfordulóján alig egy év kormányzása elég ahhoz a fideszeseknek, hogy beérjék a Nagy Ellenfelet! Hajrá, még meglehet a…..